V 3. SNL vzhod se bo prvenstvo pričelo z sobotnima obračunoma v Gornji Radgoni in Veržeju. V Gornji Radgoni bo domača Radgona gostila Grad. Grad je med tednom dodobra namučil Aluminij v pokalnem tekmovanju in napovedal, da bo tudi letos strmel k vrhu prvenstvene razpredelnice. V Radgoni upajo, da odigrajo boljšo sezono kot v lani, ko so komaj obdržali status tretjeligašev. V obeh taborih zagotovo upajo, na ugoden začetek prvenstva, a vseeno je vsaj na papirju favorit za tri točke ekipa Grada. Drugi sobotni obračun bo odigran v Veržeju, ki je po izpadu iz 2. SNL spremenil večino ekipe. V goste Veržeju prihajajo nogometaši Hotize, ki so v lanski sezoni pokazali dobre predstave in prvenstvo zaključili v prvi polovici lestvice. Hotižani v Veržej ne prihajajo z belo zastavo.


Prvi derbi bo odigran v nedeljo, ko bo Polana gostila ekipo Ljutomera. Polana je lani končala prvenstvo tik pod vrhom, in tudi letos ambiciozno napoveduje boj za vrh prvenstvene razpredelnice. Ljutomerčani veljajo za stabilnega tretjeligaša, ki je konstantno pri vrhu razpredelnice. V Veliki Polani se obeta prvi vrhunec prvenstva.

Nogometaši Odrancev, še eni izmed favoritov za vrh lestvice svoj pohod pričenjajo v Kuzmi pri Tromejniku. Odrančani so lansko sezono končali na tretjem mestu, a so večino sezone bili povsem na vrhu. Tudi letos imajo v Odrancih podobne ambicije, in želja je, da že uvodoma pokažejo tekmecem, da tudi letos z njimi nebo šale. Turnišče bo doma gostilo ekipo Črenšovcev. Srečanje dveh ekip, ki sta lani končali pri repu razpredelnice. V obeh taborih zagotovo želijo, da bi letošnja sezona bila manj stresna, kot lanska, predvsem pa da bi dobro odprli sezono.

Tekme 1. Kroga 3. SNL – vzhod:

Sobota; 18.08.2018

17:30; Gornja Radgona; Radgona : Grad

17:30; Veržej; Veržej : Hotiza

Nedelja, 19.08.2018

17:30; Velika Polana; Polana : Avto Rajh Ljutomer

17:30; Kuzma; Tromejnik : Odranci

17:30; Turnišče; Turnišče : Črenšovci  

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz 3. liga vzhod

Dodaj odgovor

Poglejte še

Dravinja v gosteh ugnala Podvince, Korotan presenetil Dravograd

Tudi vzhodna skupina tretje lige počasi končuje sezono. Štiriindvajseti krog je prinesel š…