Pred nami je 2. krog 3. SNL vzhod, v katerem bosta dve tekmi odigrani v soboto, preostale tri pa v nedeljskem terminu.


Najzanimivejši sobotni obračun bi moral biti odigran v Ljutomeru, kjer v goste prihajajo nogometaši Hotize. Ljutomerčani so v prvem krogu visoko v gosteh odpravili Polano in si želijo ponoviti učinkovito predstavo tudi v prvi domači tekmi. Medtem so Hotižani ostali brez točk proti Veržeju in upajo, da bodo na težkem gostovanju še drugem letos tokrat ostali neporaženi.

Odranci eni izmed glavnih favoritov bodo v 2. Krogu gostili ekipo Turnišča. Odranci so pričakovano v uvodnem krogu slavili proti Tromejniku medtem ko je Turnišče doma prav tako slavilo proti Črenšovcem. Odranci so proti Turnišču v vlogi favorita, a gostje zagotovo ne prihajajo v Odrance z belo zastavo.

Polana bo po hudem porazu v uvodnem krogu odigrala še drugo domačo tekmo, tokrat jim v goste prihajajo nogometaši Tromejnika, ki so pretekli vikend doživeli visok poraz. Nogometaši Polane zagotovo upajo, da tokrat doma pred svojimi navijači vknjižijo tri točke, ter s tem čim prej pozabijo na uvodni poraz proti Ljutomeru.

Nogometaši Grada bodo doma gostili ekipo Veržeja. Grad je uvodoma remiziral v Gornji Radgoni, tokrat pa si domačini želijo ostati neporaženi tudi proti favoriziranemu Veržeju, ki lovi drugo zaporedno zmago, saj so bili uvodoma doma boljši od Hotize. Grad je na svojem igrišču zagotovo nevarnejši kot v gosteh, zato nebi bilo presenečenje, če bi ti kakšna točka ostala doma.

V Črenšovcih bodo domačini lovili prve točke proti Radgoni. Radgončani so uvodoma doma remizirali proti Gradu in tudi v Črenšovcih si želijo ostati neporaženi.

Razpored 2. Kroga 3. SNL vzhod

Sobota, 25.08.2018

17:00; Ljutomer; Avto Rajh Ljutomer : Hotiza

17:00; Odranci; Odranci : Turnišče

Nedelja; 26.08.2018

17:00; Velika Polana; Polana : Tromejnik Kuzma

17:00; Grad; Grad : Veržej

17:00; Črenšovci; Črenšovci : Radgona

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz 3. liga vzhod

Dodaj odgovor

Poglejte še

Predzadnji vzhodnjaški krog sezone

Predzadnji krog tretje lige vzhoda je bil razpotegnjen na pet dni. Videli smo 28 golov, 33…