V derbiju kroga so v Odrancih gostovali nogometaši Ljutomer. Derbi je na tribune stadiona v Odrancih privabil, kar dvesto petdeset  gledalcev, ki so videli zanimivo in dinamično srečanja, a so v 90. minutah ostali prikrajšani za zadetek. Odranci so z še drugim neodločenim rezultatom v sezoni sicer ostali na vrhu prvenstvene lestvice, in imajo pred prvimi zasledovalci iz Beltincev točko prednosti. Ljutomer ostaja na četrtem mestu. Še eno zanimivo srečanje je bilo odigrano na Hotizi, kjer so gostovali nogometaši Beltincev. Žuti so povedli v 28. minuti srečanja, ko je domačega vratarja Davida Sarjaša premagal Mitja Mauko. Dve minuti pred iztekom prvega dela so gostje svojo prednost povišali z zadektom Jerneja Tkalca. Do konca srečanja se rezultat več ni spremenil, Beltinčani so se z tremi točkami zavihteli na drugo mesto, saj so nogometaši Polane tokrat ostali brez točk. Hotižani kljub porazu ostajajo na petem mestu.


Nogometaši Polane go gostovali pri Čardi v Martjancih. Dobrih tristo gledalcev pa je na zadetek čakalo vse do izteka srečanja, ko je Gašperja Šerugo premagal Kevin Poredoš. Polana, ki še je drugič v sezoni morala priznati premoč nasprotni ekipi je tako zdrsnila na tretje mesto a ima za vodilnimi Odranci dve točki zaostanka, za Beltinci pa točko zaostanka. Čarda se je z zmago zavihtela deveto mesto prvenstvene lestvice. Do nove zmage so na Turnišču prišlo nogometaši Grada. Vodilni zadetek so gostje dosegli tik pred iztekom prvega dela, ko je zadel Rok Potočnik. V deveti minuti nadaljevanja so nogometaši Grada svojo prednost povišali z zadetkom Nikolasa Bučka Huberja. Za končni rezultat pa je v 82. minuti poskrbel Dejan Belna. Grad z novo še deveto letošnjo zmago ostaja na šestem mestu lestvice in se je Hotizi približal na dve točki zaostanka. Turnišče je z še dvanajstim porazom zdrsnilo na predzadnje mesto prvenstvene razpredelnice. V Kuzmi je pri Tromejniku gostovala ekipa Rakičana. V prvem delu dobrih dvesto gledalcev ni videlo zadetkov. Odločilni zadetek je na veselje domačih navdušencev padel v 70. minuti srečanja, ko je tri točke domačinom zagotovil Luka Kotnik. Tromejnik ostaja na sedmem mestu lestvice, medtem ko je Rakičan zdrsnil na deseto mesto.

Črenšovci so po presenetljivi zmagi med tednom tudi tokrat ostali neporaženi, a so proti nogometašem Radgone osvojili le točko. Dobrih sto gledalcev v 90. minutah igre ni videlo zadetkov. Črenšovci tako ostajajo na osmem mestu lestvice, medtem ko Radgona ostaja na enajstem mestu. Pomembne zmage pred svojimi gledalci so se veselili nogometaši Radenske Slatine, ki so doma ugnali Bogojino. Srečanje so imenitno otvorili Radenčani, ki so povedli v 7. minuti, ko je za vodstvo zadel David Šajnović. V 22. minuti so gostje prednost Radenčanov izničili, izenačujoči zadetek je dosegel Lan Kosi Lovrenčec. Po dobrih desetih minutah nadaljevanja so Radenčani ponovno povedli, še drugič na srečanju je zadel David Šajnović. Minimalno prednost so domačini zadržali vse do konca srečanja, ter z četrto zmago prepustili dno lestvice ravno Bogojini.

Rezultati 19. kroga:

Tromejnik : Rakičan 1:0 (0:0)

200; Kotnik 70`

Hotiza : ND LUŠT Beltinci 0:2 (0:2)

200; Mauko 28`, Tkalec 43`

Turnišče : Grad 0:3 (0:1)

100; Potočnik 42`, Buček Huber 54`, Belna 82`

Čarda Martjanci : Polana 1:0 (0:0)

300; Poredoš 90`

Odranci : Avto Rajh Ljutomer 0:0

250

Črenšovci : ŠNK Radgona 0:0

100

Radenska Slatina : ŠD Bogojina 2:1 (1:1)

80; Šajnović 7`, 55`; Kosi Lovrenčec 22`

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz 3. liga vzhod

Dodaj odgovor

Poglejte še

NK Kety Emmi Bistrica se krepi za naskok na 2. SNL

V Bistrici se je začelo zares. Po rekreativno/testnem vložku treh treningov v začetku janu…