Nogometaši Odrancev so v 2. krogu 3. SNL vzhod vpisali še drugo zaporedno zmago. Tokrat so pred svojimi gledalci gostili ekipo Turnišča. Odrančani so edini zadetek na srečanju dosegli že v 11. minuti srečanja, ko je Erika Vučka premagal Luka Pihler. V drugi sobotni tekmi sta se Ljutomer in Hotiza razšla brez zmagovalca. Srečanje v Ljutomeru so boljše odprli gostje, ki so Uroša Mlinariča premagali že v 8. minuti srečanja, ko je goste v vodstvo povedel Adam Zagorec. Ljutomerčani so dobrih dvajset minut pred iztekom rednega dela uspeli rezultat izenačiti, izenačujoči zadetek je dosegel Miha Rakovec, ter poskrbel da Ljutomerčani tudi po drugem krogu ne poznajo poraza.


Polana je doma vpisala prve tri točke v prvenstvu saj je bila pred svojimi gledalci boljša od Tromejnika iz Kuzme. Srečanje so sicer boljše otvorili gostje, ki so povedli sredi prvega polčasa, ko je domačega vratarja Gašperja Šarugo premagal Andrejek Szabolcs. Tik pred iztekom prvega polčasa je Polani uspel preobrat, najprej so v 43. minuti uspeli domačini izenačiti, potem ko je zadel Rok Vori. Prav Vori je le dve minuti zatem poskrbel, da so domačini na odmor odšli s prednostjo. V 68. minuti so gostje ostali brez branilca Sama Raceka, ki je prejel še drugi rumeni karton, kar je le olajšalo delo domačih na poti do prve letošnje zmage. Dobrih osem minut pred koncem je s še tretjim zadetkom zablestel Rok Vori, končni rezultat pa je tik pred iztekom rednega dela postavil Samo Novak.

Grad je proti Veržeju zabeležil še drugi prvenstveni remi. Srečanje so imenitno pričeli gostitelji, ki so povedli že v 5. minuti, ko je gostujočega vratarja Damjana Prinega ugnal Damir Fujs. Toda hitro vodstvo domačinov ni zmedlo Veržeja, ki je po dobre pol ure igre uspel rezultat izenačiti, potem ko je Marko Ilić, uspešno realiziral strel iz bele točke. V 37. minuti so gostje rezultat popolnoma preobrnili v svojo korist, ko je še drugič na srečanju domačega vratarja Erika Škodnika premagal Marko Ilić. Gradu je točko dobrih dvajset minut pred iztekom rednega dela zagotovil Dejan Belna.

V Črenšovcih so tri točke v srečanju proti Radgoni ostale doma. Maloštevilni gledalci so edini zadetek na srečanju videli po dobre pol ure igre, ko je gostujočega vratarja Dragana Topića premagal Sašo Kolman.

 

Rezultati 2. kroga 3. SNL vzhod:

Odranci : Turnišče 1:0 (1:0)

200; Pihler 11`

Avto Rajh Ljutomer : Hotiza 1:1 (0:1)

100; Rakovec 71`; Zagorec 8`

Polana : Tromejnik Kuzma 4:1 (2:1)

200; Vori 43`, 45`, 82`, Novak 89`; Szabolcs 23`

Grad : Veržej 2:2 (1:2)

170; Fujs 5`, Belna 79`; Ilić 29`-11m, 37`

Črenšovci : Radgona 1:0 (1:0)

50; Kolman 28`

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz 3. liga vzhod

Dodaj odgovor

Poglejte še

Dravinja v gosteh ugnala Podvince, Korotan presenetil Dravograd

Tudi vzhodna skupina tretje lige počasi končuje sezono. Štiriindvajseti krog je prinesel š…