V edini sobotni tekmi 6. kroga 3. SNL vzhod bo vodilni Ljutomer doma gostil ekipo Črenšovcev. Ljutomerčani, ki še edini ne poznajo poraza v dosedanjih petih krogih tudi tokrat računajo na nove tri točke, s čemer bi ostali na vrhu lestvice. Največjo nevarnost za gostujoča vrata bo nedvomno ponovno predstavljal Alen Brumen s petimi zadetek tudi drugi strelec prvenstva. Medtem Črenšovci v gosteh v letošnji sezoni še niso osvojili točke, in glede na trenutno formo obeh ekip, bi bile točke v Ljutomeru nedvomno svojevrsten podvig.


Veržej se v iskanju četrte prvenstvene zmage odpravlja v goste k Tromejniku v Kuzmo. Tromejnik je po treh porazih, na zadnjih dveh srčenjih obakrat slavil. Medtem Veržej v tej sezoni še ne pozna poraza in ima ob treh zmagah še dva neodločena rezultata, oba iz gostovanj. Matija Erniša strateg Veržeja bo nedvomno največ upov polagal v prvega strelca prvenstva Marka Ilića. Glavna in edin naloga domačinov bo nedvomno zaustaviti najučinkovitejšo ekipo dosedanjega dela prvenstva, v kolikor uspe domačinom to se lahko nadejajo pozitivnega rezultata.

Tretjeuvrščeni Odranci bodo tokrat gostili ekipo Grada, ki jim na lestvici diha za ovratnik. Odrančani imajo na svojem računu ob treh zmagah še dva remija in tudi v torkatnem krogu upajo, na pozitiven rezultat, ki bi jih ohranil med prvo trojico na lestvici. Odrančani so v zadnjem srečanju proti zadnjeuvrščeni Hotizi pokazali učinkovito predstavo, medtem pa se je tudi Grad znesel nad svojim tekmecem in Črenšovcem nasul pet zadetkov. Gostje v Odrancih nedvomno niso povsem brez možnosti.

Polana bo doma iskala drugo prvenstveno zmago proti zadnjeuvrščeni Hotizi. Polani v letošnjem prvenstvu ne gre in ne gre, Hotiza pa bila lahko nasprotnik proti kateremu bi Polana pričela začela s tendenco pozitivnih rezultatov. Medtem tudi Hotižani upajo, da končno pridejo do prvih treh točk, vsekakor je dobrodošla informacija, da je tudi Polana v slabši formi. Obe ekipi bosta zagotovo naredili vse, da osvojita tri točke, Hotizo pa lahko opogumlja tudi dejstvo, da je v prejšnji sezoni v Polani izvlekla točko.

Turnišče bo doma gostilo Radgono. Turnišče je po solidnem uvodu v sezono, v seriji dveh zaporednih porazov, medtem ko tudi Radgona ne blesti in je ob treh neodločenih rezultatih, dvakrat priznala premoč nasprotnim ekipam, nazadnje doma Tromejniku. V domačem taboru seveda upajo, da čim prej pozabijo poraz iz preteklega kroga, ter proti Radgončanom vknjižijo nove točke, a tudi gostje ne prihajajo v Turnišče z belo zastavo, saj bi radi popravili bled vtisi z preteklega kroga.

Razpored 6. kroga 3. SNL vzhod:

Sobota; 22.09.2018

16:00; Ljutomer; Avto Rajh Ljutomer : Črenšovci

Nedelja; 23.09.2018

16:00; Odranci; Odranci : Grad

16:00; Velika Polana; Polana : Hotiza

16:00; Kuzma; Tromejnik – Kuzma : Veržej

16:00; Turnišče; Turnišče : Radgona

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od admin
Naloži več novic iz 3. liga vzhod

Dodaj odgovor

Poglejte še

NK Kety Emmi Bistrica se krepi za naskok na 2. SNL

V Bistrici se je začelo zares. Po rekreativno/testnem vložku treh treningov v začetku janu…