Osrednje srečanje 11. kroga je bilo odigrano v Veržeju, kjer so v goste prišli nogometaši Grada. Srečanje so po svojih željah pričeli gostitelji, ki so povedli v sredini prvega polčasa, ko je vratarja gostov Lazarja Milkovića premagal Patrik Žekš. Na odmor so s prednostjo zadetka odšli gostitelji. A v nadaljevanje so bistveno boljše vstopili gostje, ki so povedli v peti minuti drugega dela, ko je za izenačenje mrežo Veržeja zatresel Dejan Belna. Gostje so rezultat v svojo korist obrnili dobrih šest minut pred iztekom rednega dela, ko je domačega vratarja Damjana Prinega iz najstrožje kazni še drugič na srečanju premagal Dejan Belna. Do konca srečanja Veržeju več ni uspelo doseči zadetka, tako je ostalo pri zmagi Grada, s katero so se na lestvici tudi zavihteli na vrh, na drugo mesto je po porazu zdrsnil Veržej. Dejan Belna z dvema zadetkoma proti Veržeju pa se je povzpel na vrh lestvice strelcev, kjer ima na svojem računu že devet zadetkov.


V drugi sobotni tekmi so Črenšovci doma zanesljivo ugnali Radgono. Prvi del srečanja se je sicer pred maloštevilnimi gledalci končal brez zadetkov. V nadaljevanje pa so izjemno vstopili gostje, ki so povedli v tretji minuti nadaljevanja, ko je za vodstvo zadel Matej Kapun. Dobrih petnajst minut pred iztekom srečanja, je prednost gostov povišal Tomaž Krautkaher. Nove tri točke pa je v končnici srečanja postavil Matej Miličević. Črenšovci z novo zmago ostajajo na šestem mestu lestvice, Radgona pa povsem pri repu razpredelnice.

Nogometaši Odrancev so tokrat gostovali pri Turnišču. Srečanje so boljše odprli gostitelji, ki so povedli v 35. minuti, ko je vratarja Odrancev Darka Pršo ugnal Aljoša Kovač. Vodstvo ni trajalo dolgo, saj so Odrančani le tri minute zatem uspeli rezultat izenačiti, izenačujoči zadetek je dosegel David Vinkovič. V nadaljevanje so odločneje vstopili gostje, ter v četrti minuti nadaljevanja rezultat popolnoma obrnili v svojo korist, za vodstvo Odrancev je poskrbel Patrik Horvat. Ko je že vse kazalo na tri točke, je v sodnikovem dodatku Erik Lutar še drugič zatresel mrežo Odrančanov, ter poskrbel za delitev točk. Odranci kljub točki ostajajo na tretjem mestu, Turnišče ostaja sedmo.

Polana je tudi v Kuzmi potrdila dobro formo, ter vknjižila še peto zmago ter potrdila peto mesto na lestvici. Dobrih sto petdeset gledalcev v prvem delu ni videlo zadetkov, zato pa je bil toliko zanimivejši drugi polčas. Po dobrih dvajsetih minutah igre v nadaljevanju so povedli gostje z zadetkom Andreja Žuglja. Dobrih osem minut pred iztekom srečanja je rezultat izenačil Rok Bokan. Ko je že vse kazalo na delitev točk, je v drugi minuti sodnikovega dodatka Samo Novak poskrbel za peto zmago Polane v prvenstvu. Tromejnik z novo ničlo ostaja na devetem mestu lestvice.

Nogometaši Ljutomera so po štirih krogih le prišli do zmage, tokrat so slavili v Hotizi. Ljutomerčani so izjemno pričeli, ter povedli že v 2. minuti igre, ko je domačega vratarja premagal Tilen Nemec. Dobro uro zatem je še drugič na srečanju mrežo gostiteljev zatresel Tilen Nemec, ter s tem postavil tudi končni rezultat. Ljutomer je z novo zmago ostal na četrtem mestu, Hotižani so zdrsnili na osmo mesto lestvice.

 

Rezultati 11. kroga 3. SNL vzhod:

Veržej : Grad 1:2 (10:0)

120; Žekš 22`; Belna 50`, 84`-11m

 Radgona : Črenšovci 0:3 (0:0)

Kapun 48`, Krauthaker 74`, Miličević 84`

Turnišče : Odranci 2:2 (1:1)

100; Kovač 35`, Lutar 92`; Vinkovič 38`, Horvat 49`

Tromejnik-Kuzma : Polana 1:2 (0:0)

150; Bokan 82`; Žugelj 64`, Novak 92`

Hotiza : Avto Rajh Ljutomer 0:2 (0:1)

200; Nemec 2`, 62`

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

FOTO: Vipava s petnajsto zmago čez Adrio

V Vipavi smo videli zadnjo tekmo 24.kroga tretje lige zahodne skupine. To je bila že osemn…