Prihajajoči 12. krog v 3. SNL vzhod se bo pričel z dvema sobotnima tekmama, v Ljutomer prihajajo nogometaši Tromejnika iz Kuzme. Ljutomer Po nekaj slabših predstavah pretekli vikend le prišel do treh točk, ko je v gosteh ugnal Hotizo, medtem ko je Tromejnik v seriji že šestih zaporednih porazov. Ljutomerčani se nahajajo na četrtem mestu lestvice in imajo pred tokratnimi nasprotniki ogromno točkovno prednost. Ljutomerčani so v srečanju proti Tromejniku v vlogi favoritov in že točka gostov v Ljutomeru bi bila izjemna senzacija. Spomnimo, uvodni letošnji obračun so v Kuzmi dobili Prleki z 2:3.


V drugem sobotnem obračunu bodo Črenšovci gostili drugouvrščeni Veržej. Veržej je pretekli vikend po porazu doma proti Gradu, prav njim prepustil vodilno mesto na lestvici, ki ga seveda želijo v gostujočem taboru čimprej nazaj. Črenšovci so trenutno v seriji treh zaporednih zmag in pričakujejo nogometaše Veržeja popolnoma pripravljeni. Uvodni medsebojni obračun so sicer dobili brez večjih težav nogometaši Veržeja, a tokrat jih vsaj glede na formo Črenšovcev čaka bistveno zahtevnejša naloga.  

Vodilni Grad bo doma pred svojimi gledalci gostil ekipo Hotize. Nogometaši Grada so v izjemni seriji in formi, v napadu predvsem prednjači Dejan Belna, ki je z devetimi zadetki tudi prvi strelec prvenstva. Medtem so Hotižani pretekli vikend po dolgem času klonili, doma so priznali premoč Ljutomeru. Ne glede na to, da so Hotižani v drugem delu prvenstva v precej boljši formi, kot na začetku, je Grad tokrat pred svojimi gledalci favorit, ki bo skušal še drugič v prvenstvu ugnati Hotizo.

Prebujena Polana se po kar treh tednih vrača pred svoje gledalce, kjer bo gostila Turnišče. Polana je v seriji kar štirih zaporednih zmag s čemer se je zavihtela na peto mesto, medtem Turnišču ne gre vse po načrtih, čeprav so pretekli vikend iztržili točko proti Odrancem in se trenutno nahajajo na sedmem mestu. Glede na to, da se je kot kaže stroj iz Polane uigral lahko pričakujemo popolno ofenzivo gostiteljev k peti zaporedni zmagi.

Odranci bodo doma gostili zadnjeuvrščeno Radgono. Odrančani trenutno ne blestijo, nazadnje so remizirali proti Turnišču, v zadnjih dveh domačih tekmah pa enkrat izgubili enkrat pa slavili. Medtem je Radgona z štirimi zaporednimi porazi prikovana na dno lestvice, a z morebitno zmago bi lahko celo prehitela predzadnji Tromejnik. Radgončani so v letošnji sezoni enkrat že uspeli odščipniti točke Odrancem, lahko to storijo še enkrat?

Razpored 12. kroga 3. SNL vzhod:

Sobota; 3.11.2018

14:00; Ljutomer; Avto Rajh Ljutomer : Tromejnik – Kuzma

14:00; Črenšovci; Črenšovci : Veržej

Nedelja; 4.11.2018

14:00; Grad; Grad : Hotiza

14:00; Velika Polana; Polana : Turnišče

14:00; Odranci; Odranci : Radgona

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Veliko besed, malo dejanj – slovo Damirja Skomine od Izole

Ko je lani avgusta mesto na predsedniškem MNK Izola prevzel Damir Skomina so se v obalnem …