V velikem derbiju vodilnih ekip v 17. krogu 3. slovenske nogometne lige vzhod v Odrancih med domačimi Odranci in Ljutomerom pred več kot tristo gledalci ni bilo zmagovalca. Srečanje so boljše pričeli gostje, ki so povedli dobrih sedem minut pred iztekom prvega polčasa Primož Panič. Odrančani so po dobrih dvajsetih minutah nadaljevanja le uspeli zatresti mrežo Ljutomerčanov, ko je izenačujoči zadetek dosegel Tadej Čuk. Vse do konca srečanja se rezultat več ni spremenil, prav tako pa na lestvici ostaja razlika med Odrančani in Ljutomerčani ostala nespremenjene tri točke.


Grad je doma prišel do pričakovanih treh točk proti Tromejniku. Za prvi val navdušenja dobrih tristo petdeset gledalcev je poskrbel prvi strelec prvenstva Dejan Belna, tik pred odhodom na odmor. Dobrih dvajset minut pred iztekom rednega dela je Nino Bernjak postavil končni rezultat, ter poskrbel za še deseto prvenstveno zmago. Grad se je z tremi točkami točkovno izenačil z Ljutomerom, Tromejnik ostaja na osmem mestu lestvice.

V Hotizi so gostovali nogometaši Turnišča, srečanje pa se je po 90. minutah končalo brez zmagovalca. Po dobre pol ure igre je goste v vodstvo povedel Dražen Lazar. Točko je Hotizi tik pred iztekom srečanja zagotovil prvi strelec Hotižanov Roland Polareczki. Hotiza ostaja na devetem mestu, Turnišče pa na sedmem mestu lestvice.

Nogometaši Polane so še drugič zapored ostali praznih rok, tokrat so priznali premoč Črenšovcem v gosteh. Dobrih tristo gledalcev je na prvi zadetek čakalo dobre pol ure, ko je za vodstvo zadel Luka Graj. Le pet minut zatem so Črenšovci ostali še brez Roberta Vuka, ki je prejel drugi rumeni karton. Gostje so poskušali unovčiti igralca več, a so gostitelji v končnici še enkrat zatresli mrežo Polane, ter poskrbeli za novo zmago, za katero je zadel Tomaž Krauthaker. Črenšovci kljub zmagi ostajajo na šestem mestu, Polana pa kljub porazu ostaja na četrtem mestu lestvice.

Veržej je doma prišel do pričakovanih treh točk proti zadnjeuvrščeni Radgoni. Že v sedmi minuti so povedli Veržejci, ko je Simon Strajnšak zatresel lastno mrežo. Gostitelji o končni rezultat postavili v končnici srečanja, ko je tri točke potrdil Andraž Sorko. Veržej z novo zmago ostaja na petem mestu lestvice, Radgona, ki še nima zmage pa ostaja na dnu lestvice.

Rezultat, 17. kroga 3. SNL vzhod:

Črenšovci : Polana 2:0 (1:0)

300; Graj 34`, Kratuthaker 85`

RK: Vuk 39` – Črenšovci

Veržej : Radgona 2:0 (1:0)

100; Strajnšak 7`-ag, Sorko 84`

Odranci : Avto Rajh Ljutomer 1:1 (0:1)

300; Čuk 66`; Panič 38`

Grad : Tromejnik – Kuzma 2:0 (1:0)

350; Belna 42`, Bernjak 68`

Hotiza : Turnišče 1:1 (0:1)

150; Plareczki 90`; Lazar 29`

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

FOTO: Vipava s petnajsto zmago čez Adrio

V Vipavi smo videli zadnjo tekmo 24.kroga tretje lige zahodne skupine. To je bila že osemn…