Prva tekma 4. kroga v 3. SNL vzhod je bila odigrana že v sredo, ko je Ljutomer doma z 3:0 ugnal Grad. Edina sobotna tekma bo odigrana v Črenšovcih, kjer v goste prihajajo nogometaši Hotize. Črenšovci imajo trenutno le eno zmago iz drugega kroga, ko so doma ugnali Radgono, v preteklem krogu pa so morali priznati premoč Veržeju v gosteh. Medtem Hotižanom ne gre po načrtih, saj imajo na svojem kontu le eno točko, v zadnjem krogu pa so doma izgubili proti Gradu. Glede na trenutno formo obeh ekip, ne bi bilo nobeno presenečenje če bi tri točke ostale doma.


Osrednji nedeljski obračun bo odigran v Odrancih, kjer v goste prihajajo nogometaši Veržeja. Obe ekipi imata na prvenstveni lestvici enak točkovni izkupiček in v novi sezoni še ne poznata poraza. Odranci pričakujejo dvoboj proti Veržeju po remiju v zadnjem krogu proti Radgoni v gosteh, medtem ko je Veržej doma potrdil dobro strelsko formo in z 4:1 odpravil Črenšovce. Obe ekipi bosta zagotovo tekmo pričeli z mislijo na tri točke, na terenu pa bodo oboji poskušali narediti vse, da vknjižijo še tretjo prvenstveno zmago, verjetno pa bi obe ekipi bili zadovoljni tudi če bi po srečanju ostali še naprej neporaženi.

Polana, ki ji ne gre vse po načrtu bo v tretji domači tekmi lovila drugo prvenstveno zmago proti ekipi Radgone. Polana je pretekli vikend izgubila v Turnišču medtem ko je Radgona odščipnila točko favoriziranim Odrancem. Radgončani si tudi v nedeljo želijo srečanje končati neporaženi, nedvomno bodo naredili vse, da zagodejo Polani, ter ji poskušajo prizadejati še tretji prvenstveni poraz. Medtem v domačem taboru upajo na drugo prvenstveno zmago, z novim porazom, bi si lahko Polana pridelala po štirih krogih kar lep zaostanek za vodilnimi ekipami.

Zadnjeuvrščeni Tromejnik iz Kuzme bo doma gostil ekipo Turnišča. Tromejnik je še edina ekipa ki ima na prvenstveni lestvici nič točk in zadnji čas je, da nogometaši iz Kuzme začnejo zbirati točke. Metem ima Turnišče na svojem kontu že dve zmagi in poraz, nazadnje so doma odpravili Polano. V  gostujočem taboru seveda upajo, da izkoristijo trenutno formo Tromejnika, ter dosežejo še tretjo prvenstveno zmago, medtem, ko v domačem taboru upajo, da prikažejo letos najboljšo predstavo, ter se na koncu veselijo točk.

Razpored 4. kroga 3. SNL vzhod:

Sobota; 8.9.2018

16:30; Črenšovci; Črenšovci : Hotiza

Nedelja; 9.9.2018

16:30; Odranci; Odranci : Veržej

16:30; Velika Polana; Polana : Radgona

16:30; Kuzma; Tromejnik – Kuzma : Turnišče

Že odigrano:

Avto Rajh Ljutomer : Grad 3:0 (1:0)

100; Kociper 20`, Brumen 63`, 65`

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz 3. liga vzhod

Dodaj odgovor

Poglejte še

Dravinja v gosteh ugnala Podvince, Korotan presenetil Dravograd

Tudi vzhodna skupina tretje lige počasi končuje sezono. Štiriindvajseti krog je prinesel š…