Danes bodo v 3. SNL vzhod na sporedu srečanja 15. Kroga, ki bi morala biti odigrana uvodoma, a so jih takrat zaradi vremenskih razmer prestavili. Najzanimivejše srečanje bi prav gotovo moralo biti danes v Beltincih, saj v goste prihajajo nogometaši Grada, ki so ravno med vikendom s skalpom Odrancev omogočili žutim pot na vrh. Beltinčani so med vikendom prav tako prišli do zmage, pričakovano so odpravili Turnišče. Glede na trenutno formo obeh ekip se v Beltincih obeta izjemno zanimivo srečanje in v kolikor Beltinčani ne bodo povsem osredotočeni na nalogo in tri točke, lahko kaj hitro ostanejo brez točk.


Odranci se tokrat odpravljajo v goste k Tromejniku v Kuzmo. Gre za še eno težko nalogo, kljub temu, da sta obe ekipi v zadnjem krogu morali priznati premoč nasprotnikom, Tromejnik vsaj doma igra boljše kot v goste. Za Odrance v boju za naslov so tri točke v Kuzmi skorajda nujne. Nogometaši Polane so po zanesljivi zmagi med vikendom tokrat odpravljajo v goste k Radenski Slatini. Tudi tokrat so nesporni favoriti za tri točke nogometaši Polane. Nogometaši Ljutomera bodo po zanesljivi zmagi med vikendom tokrat gostovali v Črenšovcih, ki se trenutno tudi nahajajo v solidni formi. Glede na položaj na lestvici vloga favoritov pripada gostom, a Črenšovci so že marsikomu doma pred svojim gledalci odščipnili točke.

Hotizo tokrat čaka domača tekma proti ekipi Radgone, ki je nazadnje pričakovano priznala premoč Polani, medtem ko so Hotižani prav tako prišli do nove zmage,boljši so bili od Tromejnika. Radgončani, ki se nahajajo na desetem mestu lestvice, bi za mirno nadaljevanje potrebovali točke, a bodo morali tokrat pokazati bistveno več kot med vikendom proti Polani. Na Turnišču se obeta zelo zanimivo srečanje, saj v goste prihajajo nogometaši Čarde. Gre za srečanje enajste in dvanajste ekipe iz prvenstvene lestvice, ki sta obe med vikendom priznali premoč nasprotnikom. Na Turnišču seveda upajo, da izkoristijo prednost domačega igrišča in da se z točkami vsaj malce odlepijo zadnje trojice. K zadnjeuvrščeni Bogojini prihajajo nogometaši Rakičana. Rakičan je v zadnjem srečanju doma osvojil točke in se utrdil na devetem mestu, medtem ko je Bogojina priznala premoč Črenšovcem.

Razpored tekem 15. kroga:

Sreda, 2. Maj 2018

17.00; Hotiza; Hotiza : ŠNK Radgona

17.00; Kuzma; Tromejnik : Odranci

17.00; Bogojina; ŠD Bogojina : Rakičan

17.00; Turnišče; Turnišče : Čarda Martjanci

17.00; Črenšovci; Črenšovci : Avto Rajh Ljutomer

17.00; Radenci; Radenska Slatina : Polana

17.00; Beltinci; ND LUŠT Beltinci : Grad

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz 3. liga vzhod

Dodaj odgovor

Poglejte še

NK Kety Emmi Bistrica se krepi za naskok na 2. SNL

V Bistrici se je začelo zares. Po rekreativno/testnem vložku treh treningov v začetku janu…