V 3.SNL vzhod je več ali manj že vse znano. Novi prvaki iz Beltincev bodo v zadnjem krogu gostili drugouvrščeno Polano. V srečanju, ki nebo imelo tekmovalnega značaja, gre pričakovati odprto in zanimivo srečanje v katerem bi lahko strateg žutih Zlatko Gabor odpočil večino svojih varovancev pred kvalifikacijskimi tekmami za popolnitev 2.SNL. Lahko Polana v Beltincih osvoji prestižno zmago in osvoji končno drugo mesto na lestvici. Odranci se v zadnjem krogu odpravljajo v goste h Hotizi, gre za srečanje tretjo in petouvšrčenih ekip iz prvenstvene lestvice. Odrančani bodo v vsakem primeru prvenstvo zaključili na tretjem mestu, ob zmagi in porazu lahko še sicer upajo na drugo mesto. Tudi Hotižani se hočejo od svojih navijačev posloviti z zmago, kar zagotavlja zanimivo srečanje.  


Sedmouvrščeni Tromejnik gosti sosede iz prvenstvene lestvice nogometaše Črenšovcev, ekipi sicer loči točka. Oboji si seveda želijo zaključiti prvenstvo z pozitivnim rezultatom. V Radencih, bo domača Radenska Slatina gostila ekipo Čarde iz Martjancov. Gre za zadnjo rešilno bilko obeh ekip, saj bi Radenčani z zmago prehiteli Čardo na lestvici. Obračun, v Radencih bo prav gotovo napet do zadnjega, z enim očesom pa bosta obe ekipi spremljali kaj se bo dogajalo v Bogojini, kjer gostuje Radgona. V primeru, da Radgončani uženejo Bogojina, se bo leta poslovila od tretje lige, v domačem taboru sicer upajo, da uspejo doma premagati Radgono, ob tem pa da se tekma v Radencih konča ob za njih ugodnem razpletu.

V Ljutomer v goste prihajajo ekipa Turnišča, ki trenutno zaseda deseto mesto. Ob pogledu na lestvico in glede na trenutno formo, je vsaj na papirju favorit Ljutomer. V Rakičanu bodo gostili Grad. Grad se trdno nahaja na šestem mestu, medtem ko Rakičan zaseda deveto mesto, domačini so vsaj pred svojimi gledalci v spomladanskem delu v izjemni formi, kar bi lahko tehnico še dodatno nagnilo na stran domačih.

Razpored, 26. Kroga.

Vse tekme v soboto 26.05.2018 ob 17.30 uri

Kuzma; Tromejnik : Črenšovci

Radenci; Radenska Slatina : Čarda Martjanci

Hotiza; Hotiza : Odranci

Beltinci; Lušt Beltince : Polana

Bogojina; Bogojina : ŠNK Radgona

Ljutomer; Avto Rajh Ljutomer : Turnišče

Rakičan; Rakičan : Grad

 

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz 3. liga vzhod

Dodaj odgovor

Poglejte še

Videm po tri točke v Krško, Dravograd gosti Podvince, derbi kroga v Šmartnem

Sklepno dejanje letošnje sezone vzhodne skupine je prineslo tekme zadnjega kroga, kjer bo …