Aluminij bo v prihajajoči sezoni visoka mesta v 2. SNL lovil z Markom Simoničem. Devetnajstletnik je z dobrimi igrami v mladinski selekciji prepričal strokovno vodstvo rdeče-belih.


Simonič je za mladince Kidričanov igral zadnji dve sezoni in je zanje v 1. SML skupaj zbral 48 nastopov, ki jih je oplemenitil s petimi zadetki. Prva nagrada za dobre igre je prišla že lansko poletje, ko je doživel debi v članski konkurenci. Dres Aluminija je oblekel v uvodnem krogu minule sezone proti Celju.

Nadaljnja potrditev dobrega dela je prišla dober mesec dni pred pričetkom nove sezone, ki jo bodo rdeče-beli preživeli v drugoligaški konkurenci. Simonič je v podpis dobil profesionalno pogodbo ter s tem uradno postal prva poletna okrepitev kluba. “Zase si želim, da s trdim delom dokažem in upravičim zaupanje kluba v mene. Z delom na treningih si želim, najprej izboriti mesto v ekipi in na vsakem koraku pomagati klubu in soigralcem na poti k zastavljenim ciljem,” je med drugim za spletno stran Aluminija dejal mladi igralec sredine terena.

Simonič se bo v rdeče-belem dresu lahko kmalu spet preizkusil na najvišjem nivoju. Aluminij nadaljuje s poletnimi pripravami, prvi resen nasprotnik Kidričanov pa bo v soboto zjutraj prvoligaš iz Radomelj:
– 13. julij: Radomlje – Aluminij (10.00, Radomlje)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kidričani okrepili sredino igrišča

Dres Aluminija bo v prihajajoči sezoni 2. SNL nosil tudi Rok Maher. Dvaindvajsetletni vezi…