Nedeljsko sončno popoldne so nogometaši Dekanov dodobra izkoristili ter pred svojimi navijači z 2:0 ugnali Beltince. Primorci so brez poraza že šest tekem v nizu.

Dekani so zadnji poraz doživeli 7. oktobra na obračunu 11. kroga v Kidričevem (1:4), nato pa začeli serijo neporaženosti, v kateri so enkrat slavili iz štirikrat remizirali. Pozitivne rezultate so nadaljevali z današnjo zmago proti Beltincem, zanjo pa sta najbolj zaslužna bila nogometaša, ki sta proti Prekmurcem dosegla svoj strelski prvenec v tej sezoni. Lucas Vranješ je mrežo Prekmurcev zatresel sredi prvega polčasa, ko je odlično streljal iz prostega strela, Rok Ljutić pa je tik pred koncem srečanja potrdil zmagovalca in postavil piko na i.

Beltinčani so po zmagi in remiju poznojesensko serijo gostovanj zaključili s porazom. Pred zadnjim krogom jesenskega dela so na sedmem mestu in v dobrem položaju, da prezimijo v zgornji polovici lestvice. Prihodnji teden na domačem terenu pričakujejo Dobljane. Medtem bodo Dekani leto 2022 zaključili na težkem gostovanju v Velenju, kjer bodo poizkušali nadaljevati serijo neporaženosti.

Jadran Dekani – Beltinci 2:0 (1:0)
Vranješ (24′), Ljutić (86′)


Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Po domačem porazu bodo na dnu 2. SNL prezimili Krčani

Zaostali obračun 17. kroga druge lige med Krčani in Grosupeljčani je razveselil privržence…