Od minulega četrtka uvodne kilometre nabirajo tudi nogometaši Farmtech Veržeja, ki so minulo sezono sklenili na odličnem četrtem mestu in zbrali enako število točk kot mesto višje uvrščeni Aluminij.


Prleki so po povratku med drugoligaše, v drugem razredu slovenskega nogometa so že igrali v zgodnjih letih po osamosvojitvi, pozitivno presenetili. Svoj delež k uspehu so pristavili tudi nekateri nogometaši Maribora, najbolj se je z devetimi zadetki izkazal Dino Hotić, ki pa v prihodnji sezoni najverjetneje ne bodo pomagali četi trenerja Zlatka Gaborja, ki bo tudi v bodoče vodil mlado zasedbo Veržeja. Maribor je namreč ustanovil drugo ekipo, v kateri bo igrala večina nogometašev, ki v prvem moštvu ne bo našla prostora.

Na uvodnem treningu so se potili Matej Andrejč, Borut Lukač, Nejc Domjan, Simon Kapun, Žan Kavaš, Damjan Kaučič, Nino Kouter, Benjamin Kosi, Jernej Pelcl, Tjaž Polajžer, Primož Rola, Rok Ropoša, David in Matej Vinkovič ter tudi Matjaž Kek, ki je bil v Veržej s strani Maribora posojen že v minuli sezoni, a mu je z vijoličastimi potekla pogodba. Prvi trening so izpustili Luka Ajlec, Matej Duh, Tomaž Hodnik, Rok Kocuvan, Mitja Mauko, Niki Slana in Jernej Trstenjak.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Primorje odstavilo trenerja

Iz Nogometnega društva Primorje Ajdovščina so sporočili, da so se sporazumno razšli z dose…