Pridno se na novo sezono pripravljajo tudi nogometaši Farmtech Veržeja, ki bodo tudi letos igrali med drugoligaši, kjer so lani zasedli odlično četrto mesto.


Za varovanci trenerja Zlatka Gaborja so najbolj naporni dnevi priprav, saj so nogometaši v zadnjih dneh minulega tedna vadili dvakrat dnevno. Naporen spored treningov so Prleki v nedeljo zaključili s pripravljalnim obračunom z Gaberjem, ki igra v ligi MNZ Lendava. Veržejci, ki so prvi polčas dobili z 2:1, so nižjeligaša premagali s 4:2, med strelce so se vpisali Erik Gliha, sin nekdanjega reprezentanta Primoža Glihe, Primož Rola, Ivo Kuzma in Jernej Trstenjak, ki je pred dnevi zatresel tudi mrežo Crvene zvezde. Trener Gabor je v obračunu pogrešal četverico poškodovanih nogometašev in sicer Koutra, Polajžra, Kavaša in M. Vinkoviča.

GABERJE 2:4 FARMTECH VERŽEJ
Gliha, Rola, Kuzma, Trstenjak
Farmtech Veržej: Duh, S. Kapun, Domjan, Pelcl, Kek, Ajlec, D. Vinkovič, Mauko, Rola, Gliha, Kaučič. Igrali so še: Andrejč, Hodnik, Kuzma, Verbančič, M. Kapun, Ropoša, Trstenjak, Pihler, Vidovič. Trener: Zlatko Gabor.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Dvoboj Krke in Dekanov v prid farmacevtom

V dolenjski prestolnici smo četri decembrski dan leta 2021 videli zaostalo tekmo 11 kroga …