Šenčurjani so po odpovedi tekme z Lokomotivo iz Zagreba, ki bi morala biti odigrana prejšnji teden, odigrali prvo pripravljalno tekmo. Ustavili so se v Krškem, kjer so z domačini, ki se prav tako kot gostje iz Šenčurja pripravljajo na začetek spomladanskega dela 2. SNL, odigrali prijateljsko tekmo.


Čeprav je včeraj snežilo, so domačini očistili sneg in odlično pripravili igrišče z umetno travo za dve današnji prijateljski tekmi. Krčani so se namreč danes pomerili tudi z Domžalčani in prejeli pet zadetkov, gostili pa še goste iz Šenčurja. V prvem delu je bila igra med peto in sedmo uvrščeno ekipo enakovredna. Pri Šenčurjanih sta bila blizu zadetka Kotnik in Levstek, vendar je njun strel zletel čez vrata. V nasprotnem taboru so do dveh priložnosti za zadetek prišli ob zaključku prvega dela. Na začetku drugega dela je trener gostov Pavlin opravil sedem menjav, zato so domači v tem delu imeli nekaj več priložnosti, nekaj le-teh pa so si priigrali tudi igralci Šenčurja, vendar so bili vsi pri zaključevanju nezbrani. Omenjeni obračun se je zaradi neizkoriščenih priložnosti končal z izidom 0:0. Velja omeniti, da je prvo tekmo po daljši odsotnosti zaradi poškodbe odigral tudi kapetan Šenčurja Janez Aljančič. Zadnjih deset minut pa je v vratih gostov proti koncu tekme dočakal tudi vratar kadetske ekipe Jan Gregorc.

Gorenjski drugoligaš se bo v ponedeljek pomeril z Lokomotivo iz Zagreba. Tekma bo v Rovinju ob 17.00 uri. Krčani pa se bodo v sredo odpravili v Kranj, kjer se bodo pomerili s prvoligašem Triglavom.

KRŠKO 0:0 ŠENČUR
Krško: 
Zalokar, Ribič, Kržan, Petric, Slivšek, Urbanč, Drnovšek, Sikošek, Smukovič, Blažinčič, Dvorančič. Igrali so še: Levičar, Felja, Angelo. Trener: Tomaž Petrovič.
Šenčur – prvi polčas: Žlebnik, Aljančič, Šadić, Kern, Zukanovič, Kotnik, Levstek, Smajić, Košnik, Beganović, Pavlin. Drugi polčas: Žlebnik, Gregorc, Aljančič, Šadić, Levstek, Ajdovec, Dolžan, Nunič, Lukanc, Kokalj, Jerković, Markič.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz 2. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Prva liga Telemach se po 14 letihi vrača v Ajdovščino

V 2. SNL je ekipa Ajdovskega Primorja postala prvak in se tako po sezoni 2010/11 vrača naz…