Šenčurjani so po odpovedi tekme z Lokomotivo iz Zagreba, ki bi morala biti odigrana prejšnji teden, odigrali prvo pripravljalno tekmo. Ustavili so se v Krškem, kjer so z domačini, ki se prav tako kot gostje iz Šenčurja pripravljajo na začetek spomladanskega dela 2. SNL, odigrali prijateljsko tekmo.


Čeprav je včeraj snežilo, so domačini očistili sneg in odlično pripravili igrišče z umetno travo za dve današnji prijateljski tekmi. Krčani so se namreč danes pomerili tudi z Domžalčani in prejeli pet zadetkov, gostili pa še goste iz Šenčurja. V prvem delu je bila igra med peto in sedmo uvrščeno ekipo enakovredna. Pri Šenčurjanih sta bila blizu zadetka Kotnik in Levstek, vendar je njun strel zletel čez vrata. V nasprotnem taboru so do dveh priložnosti za zadetek prišli ob zaključku prvega dela. Na začetku drugega dela je trener gostov Pavlin opravil sedem menjav, zato so domači v tem delu imeli nekaj več priložnosti, nekaj le-teh pa so si priigrali tudi igralci Šenčurja, vendar so bili vsi pri zaključevanju nezbrani. Omenjeni obračun se je zaradi neizkoriščenih priložnosti končal z izidom 0:0. Velja omeniti, da je prvo tekmo po daljši odsotnosti zaradi poškodbe odigral tudi kapetan Šenčurja Janez Aljančič. Zadnjih deset minut pa je v vratih gostov proti koncu tekme dočakal tudi vratar kadetske ekipe Jan Gregorc.

Gorenjski drugoligaš se bo v ponedeljek pomeril z Lokomotivo iz Zagreba. Tekma bo v Rovinju ob 17.00 uri. Krčani pa se bodo v sredo odpravili v Kranj, kjer se bodo pomerili s prvoligašem Triglavom.

KRŠKO 0:0 ŠENČUR
Krško: 
Zalokar, Ribič, Kržan, Petric, Slivšek, Urbanč, Drnovšek, Sikošek, Smukovič, Blažinčič, Dvorančič. Igrali so še: Levičar, Felja, Angelo. Trener: Tomaž Petrovič.
Šenčur – prvi polčas: Žlebnik, Aljančič, Šadić, Kern, Zukanovič, Kotnik, Levstek, Smajić, Košnik, Beganović, Pavlin. Drugi polčas: Žlebnik, Gregorc, Aljančič, Šadić, Levstek, Ajdovec, Dolžan, Nunič, Lukanc, Kokalj, Jerković, Markič.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od N. M.
Naloži več novic iz 2. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Zorko ni več trener novomeške Krke

Nogometni klub Krka je sporočil, da Rok Zorko ni več trener njihovega članskega moštva. Tr…