Danes ob 17. uri bo v Beltincih na sporedu drugi kvalifikacijski obračun v katerem bodo v prvem srečanju  Beltinčani gostili Bled. Gre za dvoboj zmagovalcev 3.SNL vzhod in zmagovalcev 3.SNL center.


Beltinčani so končno zmago v vzhodni skupni slavili že krog pred koncem, ko so v sosedskem derbiju slavili proti Odrancem, za konec pa ugnali doma še Polano. Žuti so prvenstvo zaključili z najmanj prejetimi zadetki v vzhodni skupini, kar priča o trdnosti obrambe. Zagotovo veliko upov Zlatko Gabor strateg žutih tudi v prvem srečanju proti Bledu polaga v obrambo svoje ekipe. Največjo nevarnost za Blejce bosta zagotovo predstavljata Jernej Tkalec in Luka Ciglarič, ki sta nasprotnikom zabila vsak po 13 zadetkov. Prav gotovo pa bi jutri znali Beltinci imeti na svoji strani tudi dvanajstega igralca, svoje navijače, ki bi lahko v prvem obračunu jeziček na tehnici prevagali na stran žutih.

Blejci so se zmage v centralni skupni veselili v zadnjem krogu, ko so doma ugnali Zagorje. Zagotovo je pri zadnji zmagi Blejcev zanimivo to, da ni zadel najučinkovitejši Blejec Ladislav Stanko, ki je v celotni sezoni dosegel kar 24 zadetkov. Prav Stanko, bi lahko predstavljal največjo nevarnost za Beltinčane, ob tem pa je potrebno zagotovo omeniti, da so Blejci v centralni skupni prejeli najmanj zadetkov. Blejci si želijo pred povratnim obračunom, zagotoviti dobro izhodišče, nedvomno bi bili veseli vsake zmage in neodločenega rezultata.

Si bodo Beltinčani pred povratnim obračunom zagotovili prednost? Ali bodo Blejci iz Prekmurja odšli z aktivnim rezultatom.

 

17.00 Beltinci: LUŠT Beltinci : Bled Hitrter

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Fridl na klopi Drave debitiral z remijem

Franc Fridl, ki je vodenje Drave prevzel pred nekaj dnevi je včeraj na tekmi v Konjicah, n…