Danes bosta za uvod v 9. kroga 2. lige odigrani dve tekmi. Na prvem obračunu, ki bo ob 18. uri, se bosta pomerila Krka in Rogaška, ob 19.uri pa še Triglav in Primorje.


Krka bo na Portovalu pričakala Rogaško, sedaj že brez trenerja Roka Zorka, ki je klop Novomeščanov zapustil po porazu s Krškim. Krka bo proti Rogaški želela prekiniti niz slabi rezultatov, saj je izgubila na zadnjih treh igranih obračunih. Na čelu Krke so sedaj začasno Denis Mojstrovič, Erik Juršič in Sandi Bracovič. Rogaška se trenutno nahaja na 6. mestu lestvice prvenstva, v prejšnjem krogu je sicer izgubila proti Gorici, pred tem pa nanizala kar štiri prvenstvena srečanja brez poraza.

Nogometaši kranjskega Triglava so med tednom izgubili prvo mesto, ki ga je po zmagi nad Rogaško zasedla Gorica. Z zmago nad Primorjem, ki prihaja na Gorenjsko, bi si Triglav zagotovil nove tri točke in se vsaj začasno povzpel na vrh drugoligaškega prvenstva. Proti Primorju bo Kranjčanom vse prej kot enostavno, saj so Ajdovci letos izgubili zgolj enkrat.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Timotej Prosenc
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

V Dekanih pozdravili prve spomladanske okrepitve

Dekani bodo v nadaljevanje sezone med drugoligaško konkurenco vstopili dodatno okrepljeni.…