Z današnjim dnem se začenja 13. krog 2. SNL. Na sporedu je kar nekaj zanimiv obračunov, vključno z derbijem kroga, ki bo odigran v Rogaški Slatini, kjer gostuje Nafta. Trenutno se obe moštvi nahajata na sredini lestvice, nekoliko bolje so pozicionirani nogometaši Rogaške, ki so ob tekmi več zbrali tudi tri točke več od današnjega nasprotnika.


Ljubljanska Ilirija bo na svoji zelenici gostila nogometaše Primorja, ki se vse bolj rezultatsko vzpenjajo. Zadnji poraz so Ajdovci doživeli ob koncu prejšnjega meseca, ko je bil od njih boljši vodilni Triglav. Kranjčani bodo danes gostovali v Brežicah, ki so trenutno najslabša ekipa slovenske druge lige. Brežičani so namreč v dosedanjem poteku sezone zbrali le šest točk.

Pomerili se bodo tudi Biljenci in Krčani. Gre za moštvi, ki trenutno zasedata spodnji del lestvice in ju v nadaljevanju sezone čaka še krčevit boj za obstanek med drugoligaši. Danes bi morala biti odigrana tudi tekma med Gorico in Dravo, ki pa je zaradi okužb pri Ptujčanih odpadla.

Vse sobotne tekme v 2. SNL:

Rogaška : Nafta

Ilirija : Primorje

Brežice : Triglav

Bilje : Krško

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Urban Podvratnik
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Petrović bo po odhodu iz Triglava še naprej igral v drugi ligi

Nekdanji mladinec ljubljanske Olimpije Stefan Petrović je prejšnji teden prekinil sodelova…