Nogometaši Tolmina se pripravljajo na krstno drugoligaško sezono, ki so si jo zagotovili po slavju v zahodni tretjeligaški skupini. Varovanci trenerja Davida Kanalca so znova gostovali na Gorenjskem.


Potem ko so v minulem tednu s 4:1 v Kranju odpravili Triglav, so tokrat gostovali še pri drugem gorenjskem drugoligašu Šenčurju. Tudi slednji so morali Tolmincem priznati premoč, saj so Primorci slavili s 3:1. Tolmin je mrežo Šenčurja načel z zadetkom Tima Lo Duce, v preteklosti tudi člana Primorja in Nafte, ki je zadel po podaji Tineta Kravanje. Prednost je po prodoru Dejana Sokanovića povišal podajalec pri prvem zadetku Tine Kravanja, tretji zadetek pa je po podaji Klemna Jarca dosegel Dalibor Sokanović. Domačini so končni izid 3:1 postavili povsem v zaključku tekme.

ŠENČUR 1:3  TKK TOLMIN
Strelci za Tolmin: Lo Duca, Kravanja, Da. Sokanović
Tolmin: Mavrič (46′ Jermol), Curk (46′ Kos), Lipužič, Zornik, Šuligoj (70′ Mišić), Rakušček (46′ Jarc), Kolman (70′ Rakušček), Kucalović (46′ Da. Sokanović), De. Sokanović (70′ Mrak), Kravanja (70′ Bratuž), Lo Duca. Trener: David Kanalec.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Nezadovoljstvo v taboru Triglava: “Teren ni spominjal na nogometno igrišče”

Nogometaši Triglava so s sobotnim porazom v Rogaški Slatini zaključili jesenski del sezone…