V torek so se prvič zbrali tudi nogometaši Tolmina, ki bodo letos premierno zaigrali med drugoligaši, med katere so se prebili po slavju v zahodni skupini tretjeligašev.


Moštvo bo tudi v prihodnje vodil trener David Kanalec, pri delu z vratarji pa bo pomagal Borut Nikolaš. Trenerski dvojec je na uvodnem treningu pozdravil 23 nogometašev, čeprav uradnih sprememb v igralski zasedbi še ni, pa so se treningom priključili tudi nekateri novinci in sicer Matej Mavrič, v lanski sezoni vratar Adrie Miren, Jani Curk, ki je nosil dres Ajdovščine, Bine Kavčič, nekdanji mladinec Gorice in Saša Mišič, ki je pred leti že nosil dres Tolmina. Z ekipo vadi tudi Nejc Kolman, ki pred tedni ni podaljšal pogodbe s celjskim prvoligašem.

Kot so še zapisali na klubski spletni strani, bodo nogometaši v 40 dneh, kolikor je še do začetka tekmovanja, predvidoma opravili 36 treningov in odigrali pet ali šest pripravljalnih tekem.  V sredo, 9. julija, se bodo v gosteh pomerili s kranjskim Triglavom, 12. julija pa sledi še gostovanje pri drugem gorenjskem drugoligašu, Šenčurju. Konec meseca, med 24. in 27. julijem, so načrtovane tudi skupne minipriprave.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Bistrica visoko ugnala Ilirijo, zmaga za Beltince in remi v Velenju

Včeraj smo v okviru 22. krogu spremljali tri tekme na drugoligaških zelenicah. Videli smo …