Naslednji vikend se povsem zares začenja tudi za drugoligaške sredine. Med drugoligaši bodo prvič nastopali tudi nogometaši TKK Tolmina, ki so v minulih dneh odigrali še dve tekmi.


Varovanci trenerja Davida Kanalca so najprej izgubili z Radomljani, ki so slavili z 1:0, v generalki pred začetkom tekmovanja pa so v gosteh z 1:3 premagali ŠKOU Ajdovščino, s katero so se še lani merili v 3. SNL zahod. Prvi obračun so Tolminci izgubili v zaključku srečanja, ko so pred tem zapravili nekaj priložnosti, Radomljani pa so ob koncu tekme izkoristili trenutek nezbranosti. Tudi drugi obračun so bolje pričeli Ajdovci, ki so deset minut pred koncem prvega polčasa izkoristili enajstmetrovko in na odmor odšli s prednostjo, a so se Tolminci v drugem polčasu prebudili ter pritisnili na vrata domačinov, ki so morali trikrat po žogo v svojo mrežo, zadeli so Kravanja, Urbančič in Curk.

Moštvo trenerja Davida Kanalca bo v prvem krogu gostovalo v Slovenskih Konjicah, pri Dravinji, ki se je tako kot Tolmin med drugoligaše prebila s slavjem v tretjeligaški konkurenci.

RADOMLJE 1:0 TKK TOLMIN
TKK Tolmin: Baloh, Lipužič, Zornik, Šuligoj, Kucalović, Jarc, Rakušček, Mrak, Kravanja, Volarič, Da. Sokanović. Igrali so še: Kos,Curk, B. Kavčič, P. Kavčič, Urbančič. Trener: David Kanalec.

ŠKOU AJDOVŠČINA 1:3 TKK TOLMIN
Strelci za Tolmin: Kravanja, Urbančič, Curk
TKK Tolmin: Baloh, Lipužič,Kos, Zornik, Šuligoj, Rakušček, Jarc, Volarič, De. Sokanovič, Mrak, Kravanja. Igrali so še: Jermol,Curk,B. Kavčič, P. Kavčič, Mišič. Trener: David Kanalec.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Dvoboj Krke in Dekanov v prid farmacevtom

V dolenjski prestolnici smo četri decembrski dan leta 2021 videli zaostalo tekmo 11 kroga …