Nedelja je bila delovni dan tudi za nogometaše TKK Tolmina in kranjske Zarice, ki so se že dopoldne, srečanje se je pričelo ob 10:30, pomerili v Kranju.


Še v minuli sezoni dvoboj najresnejših konkurentov za napredovanje med drugoligaše so dobili Gorenjci, ki so novopečenega drugoligaša premagali s 3:2. Za goste je dvakrat v polno zadel Dejan Sokanović, ki bo tudi med drugoligaši eno najnevarnejših orožij trenerja Davida Kanalca. Ob tem velja omeniti, da je Sokanović obakrat premagat svojega vratarja, saj domači strateg Janez Zupančič ob zgodnji dopoldanski uri ni mogel računati na vse moči. Mrežo kranjskega kluba je tako branil tolminski vratar, dres Zarice pa je oblekel tudi Rok Šmid, nekdanji član Kranjčanov, ki trenutno igra v Avstriji, a je vskočil ob manjku nogometašev. Tolminci, ki so v Kranj prispeli z bogato zasedbo nogometašev, kljub temu niso zmogli streti odpora žilavih Gorenjcev. Mrežo Primorcev so zatresli Dejan Božičić, David Jerković in Nejc Levstek, ki je bil natančen v zaključku srečanja, ko je postavil končni izid tekme in odločil zmagovalca.

Zarica je z zmago nad Tolminom zopet potrdila, da bo verjetno najresnejši kandidat za vrh 3. SNL center, saj so varovanci trenerja Zupančiča že pred dnevi remizirali tudi z Radomljani.

ZARICA KRANJ 3:2 TKK TOLMIN
Božičič, Jerkovič, Levstek; De. Sokanović (2x)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Dob zabil kar štirikrat, remi v Dekanih

Končani sta obe današnji tekmi v 2.SNL. Dobljani so nekoliko presenetljivo visoko odpravil…