Nogometaši Farmtech Veržeja so včeraj odigrali še tretjo pripravljalno srečanje. V Kidričevem je bil nasprotnik znova mednarodni.


Varovanci trenerja Zlatka Gaborja, ki so se pred dnevi v Brežicah pomerili tudi s Crveno zvezdo, so moči merili s Slobodo iz Tuzle, ki je s to tekmo končala priprave na slovenskih tleh. Zmage so se veselili nogometaši Slobode, ki so si v minuli sezoni priigrali povratek med najboljše bosansko-hercegovske klube. Sloboda je povedla tik pred koncem prvega polčasa, ko je zadel Radovanović, zmago pa sta v drugem polčasu potrdila Mujić, ki je bil uspešen po uri igre, in Selamović, ki je zadel v 82. minuti. Veržejski strateg Gabor, ki za razliko od lanske sezone, v novi ne more računati na mariborske moči, je priložnost ponudil 22 nogometašem, zaigral je tudi Arpad Vaš, nekdanji nogometaš Nafte, Mure, Aluminija in Zavrča.

SLOBODA TUZLA 3:0 FARMTECH VERŽEJ
Radovanović (43′), Mujić (62′), Selamović (82′)
Sloboda Tuzla: Pirić, Efendić, Kuduzović, Salihović, Mitrović, Omić, Bajraktarević, Džafić, Sarić, Mehidić, Radovanović. Trener: Denis Sadiković.
Farmtech Veržej: Andrejč, Pelcl, Domjan, Ropoša, Lukač, Kouter, Trstenjak, Gliha, Kaučič, Mauko, Kek. Igrali so še: Duh, Rola, Vaš, Ajlec, D. Vinkovič, M. Vinkovič, Kosi, Kuzma, Vidovič, M. Kapun, S. Kapun. Trener: Zlatko Gabor.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Primorje odstavilo trenerja

Iz Nogometnega društva Primorje Ajdovščina so sporočili, da so se sporazumno razšli z dose…