Potem ko je s treningi pričelo vseh deset prvoligašev, kot zadnji so v ponedeljek priprave pričeli Radomljani, z organizirano vadbo počasi pričenjajo tudi drugoligaši.


Kranjčani so se prvič zbrali v ponedeljek pozno popoldne, prihodnji ponedeljek pa jim bodo kot drugi sledili nogometaši sosednjega Šenčurja. V prihodnji sezoni se tako znova obeta zanimiv obračun, saj je znano, da med gorenjskima kluboma vlada veliko rivalstvo. Šenčurjane bo tudi v prihodnje vodil Brane Pavlin, ki bo na klopi ‘godlarjev’ sedel že četrto sezono. Šenčurjani so v minuli sezoni v 2. SNL zasedli le osmo mesto, čeprav jim je spomladi kazalo precej bolje, a so spomladi popustili. Zanimivo bo videti kako se bodo Šenčurjani znašli brez Marka Nunića, ki je bil s šestnajstimi zadetki prvi strelec lige in bo glede na zapis na spletni strani Šenčurja tudi v prihodnji sezoni igral za enega od drugoligašev.

Vodstvo kluba bo k članskemu moštvu priključilo tudi nekaj najobetavnejših mladcev, saj je mladinsko moštvo v pretekli sezoni v 2. SML zahod zasedlo tretje mesto. Zaenkrat je več ali manj potrjena le tekma z drugoligaškem novincem Tolminom, s katerim se bo Šenčur na domačem igrišču pomeril 12. ali 13. julija.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Aluminij in Rogaška nadaljujeta mrtvi tek

Triindvajseti krog drugoligaškega prvenstva ni prinesel sprememb na vrhu lestvice. Tam še …