Že pred dnevi smo pisali, da bo Aluminij v novo sezono krenil z močno spremenjeno zasedbo, nič kaj drugače pa ne bo niti na gorenjskem koncu, saj je moštvo Šenčurja zapustilo kar osem nosilcev igre.


Brane Pavlin, dolgoletni strateg Šenčurja, v prihodnji sezoni ne bo več računal na Marka Nunića, Dejana Kerna, Nejca Levstka, Jureta Ajdovca, Roka Dolžana, Gregorja Šmajda, Davida Jerkovića in Albina Kotnika. Kot je znano, bo Nunić nogometno pot nadaljeval v dresu Aluminija, peterica igralcev in sicer Ajdovec, Dolžan, Šmajd, Jerković in Kotnik pa bodo v prihodnji sezoni s kranjsko Zarico v 3. SNL center napadali uvrstitev med drugoligaše. Kot so zapisali na klubski spletni strani, je na treningih Šenčurja, ki je včeraj z izidom 6:1 klonil pri novopečenem prvoligašu Radomljah, opaziti kar nekaj novih, predvsem mlajših obrazov, ki pa se bodo morali še dokazati trenerskemu štabu.

In še zanimivost, omenjena osmerica nogometašev je v lanski sezoni na igrišču v povprečju preživela 1840 od 2430 možnih igralnih minut.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Foto: Gorici derbi proti Nafti, prednost vrtnic že pet točk

Nogometaši Gorice so na zelo dobri poti, da se ekspresno vrnejo nazaj med prvoligaše. Varo…