Počasi s pripravljalnim obdobjem zaključujejo tudi klubi, ki bodo v novi sezoni tekmovali v drugoligaški druščini. Med njimi bodo tudi Šenčurjani, ki so včeraj odigrali šesto srečanje in dosegli drugo zmago.


Varovanci trenerja Braneta Pavlina so se na domačem igrišču pomerili z Ihanom, ki pa Gorenjcem ni bil dorasel nasprotnik. Slednji so zabili kar devet zadetkov, a dva tudi prejeli. Prvi polčas se je končal z izidom 5:1, ko je blestel predvsem razpoloženi Samo Kokalj, ki je dosegel kar tri zadetke, mrežo Ihancev pa sta zatresla tudi Elvis Beganović in Luka Markič. V drugem delu obračuna so priložnost dobili še rezervisti, s strelskim pohodom pa je nadaljeval Kokalj, ki je prispeval šesti in osmi zadetek, vmes pa se je prvih dveh članskih zadetkov veselil še mladi Matic Okorn, končni izid 9:2 pa so postavili Ihanci. Šenčurjani se bodo v torek v torek pomerili še z mladinsko selekcijo, v sredo pa jih v Beljaku čaka obračun s katarsko ekipo Lekhwi.

ŠENČUR 9:2 IHAN
Strelci za Šenčur: Beganović, Kokalj (5x), Markič, Okorn (2x)
Šenčur: Žlebnik, Splichal, Aljančič, Lovrić, Zukanović, Guberac, Markič, Kokalj, Beganović, Pavlin, Er. Smajić. Igrali so še: Okorn, Vrtačnik, Gašperlin, Eržen, Tošić, El. Smajić. Trener: Brane Pavlin.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Dob zabil kar štirikrat, remi v Dekanih

Končani sta obe današnji tekmi v 2.SNL. Dobljani so nekoliko presenetljivo visoko odpravil…