Počasi s pripravljalnim obdobjem zaključujejo tudi klubi, ki bodo v novi sezoni tekmovali v drugoligaški druščini. Med njimi bodo tudi Šenčurjani, ki so včeraj odigrali šesto srečanje in dosegli drugo zmago.


Varovanci trenerja Braneta Pavlina so se na domačem igrišču pomerili z Ihanom, ki pa Gorenjcem ni bil dorasel nasprotnik. Slednji so zabili kar devet zadetkov, a dva tudi prejeli. Prvi polčas se je končal z izidom 5:1, ko je blestel predvsem razpoloženi Samo Kokalj, ki je dosegel kar tri zadetke, mrežo Ihancev pa sta zatresla tudi Elvis Beganović in Luka Markič. V drugem delu obračuna so priložnost dobili še rezervisti, s strelskim pohodom pa je nadaljeval Kokalj, ki je prispeval šesti in osmi zadetek, vmes pa se je prvih dveh članskih zadetkov veselil še mladi Matic Okorn, končni izid 9:2 pa so postavili Ihanci. Šenčurjani se bodo v torek v torek pomerili še z mladinsko selekcijo, v sredo pa jih v Beljaku čaka obračun s katarsko ekipo Lekhwi.

ŠENČUR 9:2 IHAN
Strelci za Šenčur: Beganović, Kokalj (5x), Markič, Okorn (2x)
Šenčur: Žlebnik, Splichal, Aljančič, Lovrić, Zukanović, Guberac, Markič, Kokalj, Beganović, Pavlin, Er. Smajić. Igrali so še: Okorn, Vrtačnik, Gašperlin, Eržen, Tošić, El. Smajić. Trener: Brane Pavlin.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Primorje odstavilo trenerja

Iz Nogometnega društva Primorje Ajdovščina so sporočili, da so se sporazumno razšli z dose…