V uvodnem krogu so nogometaši Jadrana iz Dekanov gostovali v Šmartnem in slavili z visokih 0:5. Kar trikrat se je med strelce vpisal Adem Zyba in si s soigralci zagotovil visoko gostujočo zmago. Že danes jih čaka dvoboj z Brežicami, medtem ko Šmartno gostuje v Radomljah.


Po uvodni tekmi je trener Šmartnega Ramiz Smajlović dejal: ”Nasprotnikom čestitam za zasluženo zmago. Mi smo tekmo začeli preveč v krču in zadržano, kar so gostje izkoristili in tekmo že v prvem polčasu odločili v svojo korist. V nadaljevanju smo prikazali boljšo igro, se precej bolj odprli in si priigrali nekaj nevarnih priložnosti za znižanje izida, a gostje so iz protinapadov še dvakrat zadeli in zasluženo slavili.”

Trener Jadrana Alen Ščulac je dodal: ”S strahom smo prihajali v Šmartno, saj o nasprotniku nismo vedeli veliko. V naši ekipi je pred novo sezono prišlo do kar nekaj sprememb, predvsem smo zelo pomladili ekipo, v katero pa še vedno močno verjamem. Že v uvodnih minutah smo pokazali, da smo boljša ekipa in zasluženo slavili. Domačinom čestitam na fer igri in jim v nadaljevanju sezone želim veliko sreče.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Davor Mađerić
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Na stadionu Ob jezeru so videli dva zadetka

V Velenju je bil na sporedu obračun med Rudarjem in Rogaško. Oba kluba sta si želela okusi…