V zadnjem srečanju 25. kroga 2. slovenske nogometne lige sta se v Lendavi pomerili Nafta in Rogaška. Tri točke so pričakovano ostale v Lendavi, največ zaslug za novo zmago pa ima ponovno izjemni Marko Roginić, ki je mrežo Rogaške zatresel kar trikrat.


Nafta je povedla že v 13. minuti srečanja, ko je lepo podajo Vinka na sedmih metrih izkoristil prvi strelec 2. slovenske nogometne lige Marko Roginić. Tudi po vodilnem zadetku so bili podjetnejši Naftaši, a sta priložnosti ostali neizkoriščeni. V 25. minuti so gostje iz Rogaške Slatine rezultat uspeli izenačiti, po nespretnem posredovanju lendavske obrambe se je sam pred vratarjem Raduho znašel Marko Šlogar in ga z strelom po tleh brez večjih težav ugnal ter rezultat izenačil. Vse do konca polčasa se rezultat več ni spremenil.

Po dobrih enajstih minutah nadaljevanja so Lendavčani ponovno povedli, po odlični podaji Maleševiča je še drugič na srečanju zadel Marko Roginić. V 67. minuti so imenitno priložnost za povišanje prednosti imeli Lendavčani, a je strel Osmanaja ustavila vratnica. V 71. so Naftaši povišali svoje vodstvo, ko je z glavo zadel Leon Levštek. V 89. minuti so Lendavčani še četrtič zatresli mrežo gostov, še tretjič je zadel najučinkovitejši mož Lendavčanov Marko Roginić. Lendavčani so tako zabeležili še sedemnajsto prvenstveno zmago s katero ostajajo pred nedeljskim derbijem na Ptuju točko pred Dravo.

NK Nafta : NK Rogaška 4:1 (1:1)

Roginić 13`, 56`, 89`, Levštek 71`; Šlogar 25`

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kdo bo naslednjo sezono igral v prvi ligi?

Medtem, ko je večina slovenskih nogometnih klubov pred dnevi že zaključila sezono, je pred…