Danes bosta odigrani dve zaostali srečanji 18. kroga v 2. SNL, kateri sta bili v načrtovanem terminu prestavljeni zaradi vremena. V Kranju bodo pri Zarici gostovali nogometaši Radomelj, Roltek Dob pa bo gostil Brežice.


V Kranju bo Zarica, ki trenutno z tekmo manj zaseda trinajsto mesto na prvenstveni lestvici gostila Radomlje, ki se kar z dvema tekmama manj držijo na šestem mestu prvenstvene lestvice. Kranjčani so obe spomladanski tekmi izgubili, najprej so morali premoč priznati ljubljanski Iliriji, v nedeljo pa so pred svojimi gledalci položili orožje pred Rogaško. Zarica, ki se nahaja v nevarni coni na prvenstveni lestvici, bi pred nadaljevanjem prvenstva, nujno potrebovala točke proti favoriziranim Radomljanom, ki so sicer v soboto morali priznati premoč ptujski Dravi a so na igrišču pustili zelo dober vtis. Lahko Zarica doma odščipne točke favoriziranim Radomljanom?

Dobljani, ki imajo prav tako dve tekmi manj, so v soboto le dočakali prvi spomladanski dvoboj, v katerem so zapustili dober vtis in v Domžalah z zadetkoma Senada Jarovića ugnali Jadran Dekane. Dobljani vse od takrat, ko je na klop sedel Nenad Toševski igrajo kot prerojeni in bodo proti Brežičanom lovili še osmo zaporedno zmago. Ekipa Iztoka Kapušina je v zadnjem krogu visoko izgubila pri Krki iz Novega Mesta, v prvem spomladanskem srečanju pa se brez zadetkov razšla z Bravom. Bo uspelo Posavcem, presenetiti Dobljane?

 

Para zaostalega 18. kroga:

15:00; Kranj – Zarica; Zarica Kranj : Kalcer Radomlje

16:00; Dob; Roltek Dob : Brežice – Terme Čatež

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Pri Gorici sestavljajo prvoligaški igralski kader, podpisali dve novi pogodbi

Že tri kroge pred koncem letošnje sezone drugoligaškega tekmovanja, je postalo jasno, da s…