Dvoboj v Vipolžah med ekipama Brd in Beltincev se ni izšel po željah domačinov, saj so se zmage in prvih treh točk v sezoni veselili Prekmurci. Dvoboj se je končal z rezultatom 0:2.


Beltinčani so v prvem krogu nesrečno izgubili obračun na domačem terenu proti kranjskemu Triglavu (0:1), potem ko so, predvsem v prvem polčasu, zapravili kup lepih priložnosti. Tudi tokrat se je večino prvega polčasa ponavljala zgodba iz 1. kroga, ko so varovanci Radovana Karanovića ponovno kot po tekočem traku zapravljali svoje priložnosti, a sedem minut pred odhodom na odmor je Maksimilijan Zorman s pravim evrogolom vendarle končal njihove muke in je Beltincem zagotovil vodstvo z 0:1. Zmago proti Bricem je v 51. minuti z golom iz bližine potrdil Luka Marič, oba strelca pa sta dosegla svoj prvenec v 2. SNL.

Beltinčani so s tremi točkami skočili na 7. mesto prvenstvene razpredelnice, v naslednjem krogu pa na domačem stadionu gostijo ranjene Ptujčane, ki so po dveh krogih še brez točk. Brez osvojene točke pa so tudi Brda, ki ob gol razliki 0:8 zasedajo zadnje mesto v šestnajstčlanski konkurenci, v naslednjem krogu pa ekipo čaka še težko gostovanje v Novem mestu.

BRDA – BELTINCI 0:2 (0:1)
Strelca: Zorman (38′), Marič (51′)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Dve mojstrovini za skok Triglava z dna lestvice

Nogometaši Triglava ne zasedajo več zadnjega mesta v 2. SNL, potem ko so Kranjčani iz gost…