Za nogometaši Krke je zelo dober jesenski del sezone, ki so ga končali kot tretji, z le dvema točkama zaostanka za drugim Aluminijem. Spomladanska želja Novomeščanov je torej, da v preostanku sezone še nadgradijo uvrstitev iz prvega dela in končajo na prvih dveh mestih, kar bi pomenilo najmanj igranje dodatnih kvalifikacij za uvrstitev v Prvo ligo Telemach. Tam so nekoč že bili, zato ne skrivajo ambicij po povratku. Ne glede na to, da se bo sezona za njih nadaljevala šele v začetku marca, so na Portovalu že posegli po prvih kadrovskih spremembah. Sporazumno so se razšli s tremi nogometaši, pripeljali pa dolgoletnega vratarja Triglava, ki premore tudi nekaj prvoligaških izkušenj.


Krko je okrepil 22-letni čuvaj mreže Luka Čadež, ki je Gorenjsko zamenjal za Dolenjsko. S Kranjčani je prekinil sodelovanje in se kot prost nogometaš preselil v Novo mesto. Čadež je kljub svoji mladosti že 28-krat stal med vratnicama v Prvi ligi Telemach, po izpadu Triglava pa je zanj branil v 2. SNL.

Od novomeškega drugoligaša so se poleg Matica Marciusa, ki je že pred dnevi okrepil Rogaško, poslovili še Rene Prodanović, Mario Jelavić in Toni Šušković, ki si lahko poiščejo novega delodajalca.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Urban Podvratnik
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Dob zabil kar štirikrat, remi v Dekanih

Kon ani sta obe današnji tekmi v 2.SNL. Dobljani so nekoliko presenetljivo visoko odpravi…