V Ajdovščini je bil odigran dvoboj 3. kroga 2.SNL, v katerem je domače Primorje gostilo Krško. Nove domače zmage so se veselili Ajdovci, znova s oslavili z 2:0.


Na začetku srečanja ni bilo veliko priložnosti, nasprotnika sta se predvsem izmenjavala v posesti žoge. Najnevarnejši v vrstah Primorja je bil Amel Džuzdanović, ki je tudi zadel za vodstvo z 1:0. V 21. minuti je lepo preigraval, se znašel sam na robu kazenskega prostora in neubranljivo sprožil. Gostje iz Krškega so poizkušali predvsem iz prekinitev, vendar žoga ni želela v mrežo Ajdovcev. 

V drugem polčasu so gostje pritisnili, vendar si resnejše priložnosti niso priigrali, okoli desete minute so domači le uspeli vzpostaviti ravnovesje na zelenici. V 61. minuti je domači nogometaš Grega Debenjak prodrl v kazenski prostor, a sprožil naravnost v gostujočega vratarja. Minuto kasneje se je Debenjak znova znašel z žogo v kazenskem prostoru, nevarno podal, tokrat pa je gostujoči vratar s konicami prstov preprečil priložnost za dosego zadetka. Gostujoča obramba je uspela dvakrat z blokom preprečiti zadetek Primorja, v 74. minuti je po izvedenem kotu z glavo  za 2:0 zadel Jakob Kodermac. Kot se je izkazalo, je bil v 74. minuti dosežen zadnji zadetek in ob koncu je na semaforju kazalo 2:0. 

ND Primorje – NK Krško 2:0
Džuzdanović 21′, Kodermac 74′

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Davor Mađerić
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Rudar nadaljuje s serijo zmag, petarda Nafte

Nogometaši Velenja nadaljujejo z odlični predstavami. Potem, ko so avgusta, ob začetku prv…