Od tega tedna se tudi v Rogaški Slatini lahko pohvalijo z novo infrastrukturno pridobitvijo, ki bo močno olajšala delovanje oziroma treniranje vseh selekcij lokalnega člana 2. SNL.

Otvoritev novega pomožnega igrišča z visoko kvalitetno umetno travo bo omogočalo treniranje klubskih selekcij tudi v slabših vremenskih razmerah in predvsem v zimskem obdobju. Projekt postavitve novega terena so izdatno finančno podprle Občina Rogaška Slatina, Nogometna Zveza Slovenije in Fundacija za šport.

“V prvi vrsti bi se zahvalili Občina Rogaška Slatina in županu, mag. Branku Kidriču, Nogometna zveza Slovenije in njenemu predsedniku Radenku Mijatoviću ter Fundaciji za šport in njenemu predstavniku Bojanu Bučarju, ki so v imenu svojih organizacij finančno podprli tale ambiciozen projekt. Prav tako se zahvaljujemo vsem, ki s svojimi finančnimi sredstvi in podarjenim časom poskrbite, da delo v klubu poteka nemoteno in na kakovostnem nivoju,” so ob slovesni otvoritvi zapisali pri črno-belih, katerih člansko moštvo se je v minuli sezoni z osvojitvijo prvega mesta v 3. SNL ponovno vrnilo med drugoligaše.


Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Krško začelo priprave na svojo 17 drugoligaško sezono

Drugoligaški klubi so te dni pričeli s pripravami na novo sezono. V torek je začel s pripr…