Drugoligaš Krško je med vikendom odigral dve prijateljski tekmi, najprej je v soboto izgubil proti hrvaškemu nižjeligašu NK Lučko, v nedeljo pa premagal tretjeligaša Zarico iz Kranja.


Tudi nižjeligaši se s polno paro pripravljajo na začetek spomladanskega dela, zato so nogometaši NK Krško med vikendom odigrali dve prijateljski tekmi. Najprej se je v soboto pomeril s hrvaškim nižjeligašem NK Lučko, v nedeljo pa še gorenjskim tretjeligašem Zarico iz Kranja. Na sobotni tekmi so rahlo prevladovali gostje iz Hrvaške, ki so si ustvarili več priložnosti in eno tudi izkoristili, ko so ob koncu prvega polčasa zadeli iz prekinitve, kar je na koncu zadostovalo za zmago Hrvatov. Krčani so hitro pozabili na poraz z južnimi sosedi in naslednji dan z dvema zadetkoma premagali Zarico iz Kranja.

Krčani bodo pred začetkom odigrali še dve zadnji pripravljalni srečanji. V sredo jih čaka obračun z Ivančno Gorico, naslednji dan pa še s hrvaško ekipo NK Laduč.

Sobota:
NK KRŠKO 0:1 NK LUČKO (HRV)
Zadetek za goste je padel v 41. minuti.
NK Krško: Levičar, Jakolič, Babnik J. (od 55´ Petric), Barkovič, Ribič (od 65´ Macur), Kožar (od 55´ Vardič), Drnovšek (od 55´ Babnik G.), Vrčko (od 46´ Smukovič), Sikošek, Stajev (od 46´ Slivšek), Blažinčič (od 65´ Lokar).

Nedelja:
NK KRŠKO 2:0 ZARICA KRANJ
Strelca: Blažinčič (45), Petric (78)
NK Krško: Levičar, Petric, Jakolič, Babnik J. (od 60´ Turk), Ribič (od 60´ Lokar), Babnik G., Drnovšek, Kožar, Smukovič (od 55´ Vardič), Slivšek (od 55´ Stajev), Blažinčič (od 75´ Macur).

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz 2. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Kidričani okrepili sredino igrišča

Dres Aluminija bo v prihajajoči sezoni 2. SNL nosil tudi Rok Maher. Dvaindvajsetletni vezi…