Nogometaši Triglava so s sobotnim porazom v Rogaški Slatini zaključili jesenski del sezone v 2. SNL. Orli so v težkih razmerah izgubili z 2:1 in se na premor tako odpravljajo kot drugi na lestvici. Po tekmi je bilo moč zaznati kar nekaj nezadovoljstva nad igralno površino, ki je bilo predvsem zaradi vremena v precej slabem stanju.


“Žalostno, da se nogomet lahko igra tudi na takih igriščih. To zagotovo za razvoj nogometa ni dobro. Fantom čestitam za borbo in prikazano. Gremo na zaslužen dopust. Želim, da se fantje fizično in psihično spočijejo in na zbor pridejo pripravljeni, da gremo lahko skupaj proti cilju, ki smo ga zastavili pred začetkom sezone,” je po tekmi za uradno klubsko spletno stran razmišljal trener Triglava Boštjan Miklić

Tudi prvi strelec 2. SNL Tin Matić je bil podobnega mnenja: “Težka tekma na terenu, ki danes ni spominjalo na nogometno igrišče. Pustili smo srce na igrišču in poskušali zmagati, a je naš nasprotnik imel nekoliko več sreče.”

Triglav je tako prvi del sezone z 41 točkami sklenil na drugem mestu. Za vodilno Gorico sicer zaostajajo le dve točki, a Novogoričani so odigrali dve tekmi manj.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Žan Prosenc
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Fužinar močno spremenil in pomladil zasedbo, cilji ostajajo visoki

S pripravami začenjajo tudi pri Fužinarju, ki je jesenski del sezone v 2. SNL zaključil na…