Danes je bilo v Športnem parku v Lendavi odigrano zaostalo srečanje 21. kroga 2. slovenske nogometne lige. Namesto ob 19.00 uri se je srečanje pričelo z polurno zamudo, zaradi prometne nesreče pred Lendavo, ko so v zastoju obstali tudi Kranjčani. Lendavčani so proti Kranjčanom vpisali še petnajsto prvenstveno zmago s katero so se na lestvici zavihteli pred ptujsko Dravo in sedaj zasedajo drugo mesto.


Lendavčani so imenitno pričeli srečanje, že v 6. minuti je za vodstvo zadel Marko Roginić. V 21. minuti se je v gostujoči ekipi poškodoval Elvis Beganović, a Brane Pavlin kljub menjavam v zapisnikom poškodovanega igralca ni zamenjal, ter srečanje nadaljeval samo z deseterico. Lendavčani so številčno prednost izkoristili že pet minuti zatem, in povišali vodstvo po zadetku Metea Monjaca. V 28. minuti so varovanci Franca Fridla praktično že rešili vprašanje zmagovalca, ko je zadel Leon Leuštek. Le dve minuti zatem pa je še drugič na srečanju Lazarja Mikovića ugnal Marko Roginić in s še četrtim zadetkom v mreži Kranjčanov postavil rezultat polčasa.

Varovanci Franca Fridla so tudi v nadaljevanju prikazali zelo učinkovito predstavo in Kranjčanom do konca srečanja nasuli še pet zadetkov, v drugem polčasu sta po dvakrat zadela še Marko Roginić in Vedran Vinko, enkrat pa je bil natančen Stjepan Oštrek.

Rezultat zaostalega srečanja 21. kroga

Nafta 1903 : Zarica Kranj 9:0 (4:0)

300; Roginić 6`, 30`, 54`, 62`, Monjac 26`, Leuštek 28`, Vinko 52`, 74`, Oštrek 56`

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Prva polovica sklepnega kroga

Četrti majski petek je rezerviran za štiri tekme zadnjega kroga druge lige. Prvak, ki se s…