V drugi tekmi 3. kroga 2. SNL, ki se je pričela ob 16.30 uri je lendavska Nafta 1903 doma pričakovano vknjižila nove tri točke proti novincem iz Dravograda  


Športni park Lendava; gledalcev: 350

Sodniki: Halilović, Mežnar, Radusinović

Strelci: 1:0 Rebernik 16`, 2:0 Vinko 32`, 3:0 Oštrek 50`, 3:1 Adomako 82`, 4:1 Zagorec 89`

Nafta 1903: Raduha, Pirtovšek, Bizjak (72` Toth), Oštrek, Ploj, Malešvić, Vinko (61` Zagorec), Bolla, Šeruga, Rebernik, Leuštek (26` Živko)

Koroška Dravograd: Kanduč, Petek, Dobaj, Barič, Gluhovič (46` Verstovešk), Kogelnik (72` Vošnjak), Brzin, Adomako, Vrabič, Rožej, Pečnik (46` Rogina)

Rumeni kartoni: Barič

Rdeči karton: /

Nogometaši lendavske Nafte so v srečanje proti novincem iz Dravograda vstopili silovito, ter že v začetku zagospodarili na igrišču. Že v 16. minuti srečanja, je završalo med domačimi ljubitelji nogometa, ko je Mihael Rebernik premagal Primoža Kanduča za vodstvo Lendavčanov.

Po dobre pol ure igre so varovanci Mariana Sluke svoje vodstvo povišali, za utrditev vodstva je poskrbel domači kapetan Vedran Vinko.

Lendavčani so na prednost odšli s prednostjo dveh zadetkov, tudi v drugi del srečanja pa so Prekmurci vstopili silovito in v peti minuti nadaljevanja zapečatili usodo Korošcev. Za utrditev vodstva je poskrbel Stjepen Oštrek.

Korošcem je v končnici srečanja uspelo doseči častni zadetek, ko je domačega vratarja Florijana Raduho premagal Evans Adomako.

Tik pred koncem srečanja pa je končni rezultat postavil rezervist Adam Zagorec, ter potrdil drugo zmago Lendavčanov v prvenstvu.

Nafto prihodnji teden v 4. krogu čaka gostovanje pri Kopru, medtem ko bodo Dravograjčani gostili Brežice Terme Čatež.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Goričani podaljšali z napadalcem

Po tem, ko se pri Gorici pospešeno pripravljajo na povratek med slovensko elito, so se zač…