Prvi pripravljalni obračuni so tudi za nekaterimi drugoligaši, ki so več ali manj že pričeli s pripravami na novo tekmovalno sezono. Krčani so se včeraj v Zrečah pomerili s skopskim Vardarjem, katerega član je bil v lanski sezoni tudi Anej Lovrečič, ki se je s klubom razšel pred kratkim.


Obračun se je končal z izidom 2:2, vsi štirje zadetki so padli v drugem delu igre, Krčani pa so obakrat povedli, a so se nogometaši sedemkratnih makedonskih prvakov, ki jih je pozimi prevzel premožni Rus Sergei Samsonenko, dvakrat uspeli vrniti. Prvi polčas je postregel z zelo dinamično igro, z nekaj lepimi priložnostmi gostov iz Skopja, a je za šok Makedoncev v 52. minuti srečanja poskrbel mladi Lukas Tomič, v minuli sezoni z 21 zadetki drugega strelca 2. SML vzhod. Gostje iz Makedonije so izenačili, ko je po podaji Hambardzumyana zadel Petkovski, a se varovanci trenerja Tomaža Petrovića niso predali in so v 79. minuti z drugim zadetkom Tomiča znova prešli v vodstvo, za končni izid srečanja pa je v 85. minuti srečanja poskrbel Ivanovski.

Tomaž Petrovič je sicer na tekmi pogrešal štiri izkušene adute, saj so srečanje izpustili Jure Petric, Marko Zalokar, Klemen Slivšek in Dejan Urbanč.

VARDAR SKOPJE 2:2 KRŠKO
Petkovski, Ivanovski; Tomič (2x)

Krško – prvi polčas: Primož Levičar, Nik Vodeb, Jože Barkovič, Miha Drnovšek, Sašo Ribič, Tomaž Kožar, Grego Sikošek, Žiga Jurečič, Igor Blazinčič, Anže Smukovič, Slaviša Dvorančič. Drugi polčas: Jan Račič, Klaudio Lokar, Rok Rožman, Rok Budič, Marko Vardič, Aleš Kožar, Janez Vrčko, Lukas Tomič, Boris Vidovič, Ameti Lavdrim, David Bučar. Trener: Tomaž Petrovič.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Bistrica visoko ugnala Ilirijo, zmaga za Beltince in remi v Velenju

Včeraj smo v okviru 22. krogu spremljali tri tekme na drugoligaških zelenicah. Videli smo …