S pripravami na drugoligaško tekmovanje nadaljujejo tudi nogometaši kranjskega Triglava, ki so se včeraj na domačem igrišču pomerili z ljubljansko Ilirijo in jo premagali s 5:0.


Ljubljančani, ki bodo v novi sezoni nastopali v novoustanovljeni 3. SNL center, se gorenjskemu drugoligašu niso mogli dostojno upirati, saj so Kranjčani že po desetih minutah igre vodili z 2:0, obakrat sta se med strelce vpisala brata Poplatnik. V deveti minuti srečanja je ljubljansko mrežo zatresel 27-letni Aleš, minuto zatem pa je vodstvo povišal še pet let mlajši Matej. Izid se do konca polčasa ni več spremenil, v drugem delu tekme pa so nogometaši Triglava zadeli še trikrat. Po uri igre se je med strelce vpisal Klemen Šturm, deset minut pred koncem je še drugič zadel Aleš Poplatnik, v izdihljajih srečanja pa je končni izid tekme postavil Gašper Udovič. Kranjčani, ki s prvenstvom pričenjajo 9. avgusta, ko bodo gostovali pri Krškem, so srečanje odigrali brez kapetana Alena Krcića, v drugem polčasu pa je, po padcu na ramo, igrišče v bolečinah zapustil Igor Bukara.

TRIGLAV KRANJ 5:0 ILIRIJA
A. Poplatnik (9′, 80′), M. Poplatnik (10′), Šturm (60′), Udovič (90′)
Triglav: Curanović, Zupančič, Bojić, Šturm, Pihler, Bukara, Križaj, Šmit, Udovič, A. Poplatnik, M. Poplatnik. Igrali so še: Kondič, Golubović, Markišič in Bavrlić. Trener: Siniša Brkić.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

VIDEO: Szabo junak obračuna v Lendavi, Nafta do prve zmage v tem letu

Šest zadetkov, dve enajstmetrovki in dva rdeča kartona so bilanca razburljivega obračuna m…