S pripravami na drugoligaško tekmovanje nadaljujejo tudi nogometaši kranjskega Triglava, ki so se včeraj na domačem igrišču pomerili z ljubljansko Ilirijo in jo premagali s 5:0.


Ljubljančani, ki bodo v novi sezoni nastopali v novoustanovljeni 3. SNL center, se gorenjskemu drugoligašu niso mogli dostojno upirati, saj so Kranjčani že po desetih minutah igre vodili z 2:0, obakrat sta se med strelce vpisala brata Poplatnik. V deveti minuti srečanja je ljubljansko mrežo zatresel 27-letni Aleš, minuto zatem pa je vodstvo povišal še pet let mlajši Matej. Izid se do konca polčasa ni več spremenil, v drugem delu tekme pa so nogometaši Triglava zadeli še trikrat. Po uri igre se je med strelce vpisal Klemen Šturm, deset minut pred koncem je še drugič zadel Aleš Poplatnik, v izdihljajih srečanja pa je končni izid tekme postavil Gašper Udovič. Kranjčani, ki s prvenstvom pričenjajo 9. avgusta, ko bodo gostovali pri Krškem, so srečanje odigrali brez kapetana Alena Krcića, v drugem polčasu pa je, po padcu na ramo, igrišče v bolečinah zapustil Igor Bukara.

TRIGLAV KRANJ 5:0 ILIRIJA
A. Poplatnik (9′, 80′), M. Poplatnik (10′), Šturm (60′), Udovič (90′)
Triglav: Curanović, Zupančič, Bojić, Šturm, Pihler, Bukara, Križaj, Šmit, Udovič, A. Poplatnik, M. Poplatnik. Igrali so še: Kondič, Golubović, Markišič in Bavrlić. Trener: Siniša Brkić.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Primorje odstavilo trenerja

Iz Nogometnega društva Primorje Ajdovščina so sporočili, da so se sporazumno razšli z dose…