Kranjčani danes še drugič v dveh tednih potujejo v Tolmin, kjer bodo z istoimenskim drugoligašem odigrali zaostalo srečanje tretjega kroga 2. SNL, ki ga je pred desetimi dnevi odneslo deževje, ki nogometašem ni dovolilo igranja nogometa.


Tolminci in Kranjčani so se sicer dobrih dvajset minut trudili v nemogočih razmerah, v 19. minuti pa je tudi glavni sodnik Damir Skomina, da razmere ne omogočajo igre. Ekipi se bosta tako znova srečali danes, ob 17. uri, srečanje pa bo odigrano od prve minute, znova pod budnim očesom Skomine. Favoriti so zagotovo gostje, ki so po uvodnem spodrsljaju v Krškem ujele pravo formo in pod vodstvom bratov Poplatnik, mlajši Matej si s tremi zadetki Markom Božičem in zimzelenim Slavišo Dvorančićem deli tudi prvo mesto na ligaški lestvici strelcev. V drugem krogu so se resda namučili z Dravinjo, v minulem krogu pa z 1:3 slavili v Ankaranu. Varovanci domačega stratega Davida Kanalca so, po uvodni zmagi v Slovenskih Konjicah, v zadnjih dveh krogih morali priznati premoč Ankaran-Hrvatinom in Šmartno, na obeh tekmah pa niso zmogli do zadetka. Moštvo so medtem okrepili trije nogometaši, ob posojenem dvojcu Gorice, Jaki Kolencu in Alessiu Codromazu, bo velika pridobitev za moštvo zagotovo Nejc Kolman.

Obeta se nam zanimivo srečanje, tokrat pa upamo, da vreme Tolmincev ne bo nagajalo, čeprav igrišče po obilnih padavinah v minulih dneh verjetno ni v najboljšem stanju.

Zaostala tekma tretjega kroga 2. SNL:
TKK TOLMIN – TRIGLAV KRANJ (danes ob 17:00)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Nezadovoljstvo v taboru Triglava: “Teren ni spominjal na nogometno igrišče”

Nogometaši Triglava so s sobotnim porazom v Rogaški Slatini zaključili jesenski del sezone…