Za nogometaši kidričevskega Aluminija je dober teden treningov, moštvo novega trenerja Damjana Romiha pa je že odigralo prvo pripravljalno srečanje in na Rogli z 1:0 izgubilo z azerbajdžanskim Simurqom.


Nekdanji strateg Celja, Krškega in Doba ima v uvodu priprav, ko nogometaši vadijo dvakrat dnevno, precej spremenjeno zasedbo, saj so ‘šumarje’ zapustili številni izkušenejši nogometaši. Marko Drevenšek, Klemen Bingo, Rade Jovanović, Robert Kurež, Klemen Medved, Mitja Rešek, Rok Letonja in tudi mladinski reprezentant Luka Janžekovič v prihodnji sezoni ne bodo več nosili dresa Aluminija, od izkušenejših mož so v moštvu ostali le še Tomaž Murko, Denis Topolovec, Aljaž Medved in Leon Panikvar. V Kidričevem so že pozimi članskemu moštvu priključili nekaj najobetavnejših mladincev, pred novo sezono pa so se prvem moštvu priključili še Martin Cvetič, Gregor Cafuta, Sašo Gerečnik, Mario Klobučar, Matic Planinšec, Rok Brence, Aljaž Sagadin in Boštjan Strel, ki v članskih vrstah še niso doživeli debija.

Edini novinec je zaenkrat le Marko Nunić, v minuli sezoni v dresu Šenčurja s šestnajstimi zadetki najboljši strelec 2. SNL, medtem ko se nekaj morebitnih okrepitev še dokazuje. Kidričani bodo že jutri popoldne odigrali drugo pripravljalno srečanje, za zaprtimi vrati se bodo pomerili z ljubljansko Olimpijo.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Aluminij in Rogaška nadaljujeta mrtvi tek

Triindvajseti krog drugoligaškega prvenstva ni prinesel sprememb na vrhu lestvice. Tam še …