Danes so bile na sporedu še preostala tri srečanja v 2. slovenski nogometni ligi.  


Prve letošnje zmage so se veselili varovanci Andreja Razdrha, ki so doma ugnali ljubljansko Ilirijo. Prvi polčas gledalcem v Sežani ni ponudil zadetkov. V nadaljevanju so Kraševci le strli ljubljansko obrambo, ko je Kebe v 58. Minuti srečanja povedel Sežančane v vodstvo. Dobrih petnajst minut pred iztekom rednega dela je še enkrat za veselje na tribunah poskrbel francoski napadalec Papa Ibou Kebe. Do konca srečanja so Sežančani zadržali prednost dveh zadetkov, ter se veselili prvih letošnjih treh točk v prvenstvu. Sežančani se v naslednjem krogu odpravljajo v goste k ravenskemu Fužinarju, medtem ko Ilirijo čaka prva domača tekma, v gosteh jim prihaja Kalcer Radomlje.

V Vipolžah so domača Brda gostila Roltek Dob. Pred dobrimi sto gledalci so srečanje boljše odprli Brici, ki so povedli v 19. Minuti srečanja, ko je za veselje na tribunah poskrbel Jan Štrukelj. Brici so z minimalno prednostjo odšli na odmor. V nadaljevanje srečanja so boljše vstopili Dobljani, ki so že v 2. Minuti rezultat izenačili, izenačujoči zadetek je dosegel Luka Guček. Vse do konca srečanja se mreži več nista zatresli, tako je ostalo pri delitvi točk. Nogometaše Brd v naslednjem krogu čaka zahtevno gostovanje v Lendavi, medtem ko bo Dob doma gostil Beltince.

V Beltincih je prvo domače srečanje žutih proti Rogaški na tribune privabilo kar petsto gledalcev, ki pa so Športni park v Beltincih zapuščali sklonjenih glav, saj so tri točke osvojili gostje iz Rogaške Slatine. Slatinčani so izjemno pričeli srečanje, ter že v 7. minuti srečanja povedli, potem ko je po hitrem protinapadu Domna Zvera ugnal Matija Biruš. Žuti so tik pred iztekom prvega dela uspeli rezultat izenačiti, iz prostega strela je Filipa Lojena ugnal Luka Ciglarič. Tudi v nadaljevanje so boljše krenili Slatinčani, ki so v petnajsti minuti nadaljevanja ponovno povedli, za novo vodstvo črno-belih je zadel Marko Žerak. Varovanci Ibrahima Neskića so do konca srečanja zadržali minimalno prednost, ter se veselili druge zmage v letošnjem začetku sezone. Beltince v naslednjem krogu čaka gostovanje pri Roltek Dobu, medtem ko bo Rogaška gostila ptujsko Dravo.

Rezultati:

CHERRYBOX24 TABOR SEŽANA : ILRIJA 1911 2:0 (0:0)

Kebe 58`, 75`

BRDA : ROLTEK DOB 1:1(1:0)

100; Štrukelj 19`, Guček 47`

BELTINCI : ROGAŠKA 1:2 (1:1)

500; Ciglarič 45`; Biruš 7`, Žerak 61`

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Prva polovica sklepnega kroga

Četrti majski petek je rezerviran za štiri tekme zadnjega kroga druge lige. Prvak, ki se s…