Fužinar in Nafta tudi po treh krogih ostajata neporaženga. Korošci in Prekmurci so se na Ravnah udarili v derbiju kroga in se razšli brez zmagovalca. Lendavčani so do točke prišli šest minut pred koncem rednega dela.


Zaradi znanega sklepa NZS je stadion Fužinarja ponovno sameval, a to ni odvrnilo nogometa željne Korošce, da si iz bližnjega hriba v lepem vremenu ogledajo dvoboj za prvo mesto na lestvici. Obračun na terenu je spremljalo nekaj sto gledalcev, ki so domov odhajali z mešanimi občutki. Fužinar je povedel že v 12. minuti srečanja, ko se je ponovno med strelce vpisal Tadej Trdina in postavil izid polčasa. Visokorasli napadalec, ki je večino svoje kariere preživel pri naših severnih sosedih, je v tej sezoni zabil že petkrat in še naprej zaseda sam vrh lestvice strelcev. Lendavčani so se porazu izognili v drugem delu, ko je Nermin Haljeta zatresel mrežo na svoji prvi uradni tekmi za klub. Haljeta, ki je v prejšnji sezoni 2. SNL v dresu Drave na 19 tekmah zabil 9 golov, je za Nafto podpisal sredi tega tedna in je v igro vstopil na začetku drugega polčasa.

Ravenčani in Lendavčani s sedmimi točkami ostajajo na vrhu lestvice 2. SNL, tam pa so se jim v tem krogu, z visoko zmago nad Brici, pridružili še Novomeščani.

FUŽINAR RAVNE – NAFTA 1903 1:1 (1:0)
Trdina (12′); Haljeta (84′)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Zorko ni več trener novomeške Krke

Nogometni klub Krka je sporočil, da Rok Zorko ni več trener njihovega članskega moštva. Tr…