ND Gorica je danes predstavila svojo prvo uradno okrepitev v zimskem prestopnem roku. Iz vrst Rogaške se je v novogoriški športni park preselil Alen Krajnc, ki je jeseni ujel odlično strelsko formo. Za Rogaško je v prvem delu sezone odigral 14 tekem, na katerih je dosegel kar 10 zadetkov. Z omenjenim dosežkom je trenutno četrti strelec v 2. SNL. Po poklicu krilni napadalec, po potrebi pa tudi levi bočni nogometaš, bo v Gorici nosil dres s številko 99.


Krajnc ima seveda bogate izkušnje z nastopanjem v prvi ligi, kamor se vrtnice nedvomno želijo vrniti že po letošnji sezoni. Med prvoligaši je branil barve mnogih klubov, najdlje Aluminija, za katerega je igral kar štiri sezone. Preden je prišel v Kidričevo se je dokazoval še pri Kopru in Zavrču.

”Občutki ob prihodu v Gorico so dobri. Velikokrat sem igral tu, tako da sem na to okolje že navajen. Upam, da bom uspešen. Imam bogate izkušnje z igranjem v prvi ligi, v Gorico pa sem prišel prav s tem namenom, da se skupaj vrnemo tja. Verjamem, da imamo kvalitetno moštvo in lepo priložnost, da to tudi uresničimo,” je 26-letnik strnil prve vtise ob sklenitvi novega sodelovanja.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Urban Podvratnik
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Fužinar močno spremenil in pomladil zasedbo, cilji ostajajo visoki

S pripravami začenjajo tudi pri Fužinarju, ki je jesenski del sezone v 2. SNL zaključil na…