Nezadržno se približuje začetek prvenstva v 2. SNL, že v soboto čaka nogometaše Ravenskega Fužinarja prvo prvenstveno srečanje, ko bodo na Mestnem stadionu Ravne na Koroškem gostili Roltek iz Doba.


Pred pričetkom prvenstva smo se pogovarjali z Petrom Stočkom, ki je razkril, da so cilji kluba podobni lanskim, torej končati prvenstvo v sredini lestvice: »Cilj kluba je uvrstitev v sredino lestvice oziroma vsaj ponoviti lansko uvrstitev.«

Korošci, ki so lansko sezono sklenili na 6. mestu prvenstvene lestvice, so zadovoljni s pripravljalnim obdobjem in že z nestrpnostjo pričakujejo začetek nove sezone. Ravenčani so uspeli zadržati okostje ekipe, ter ekipo okrepili z Tadejom Trdino, Žanom Medvedom, Matevžem Turkošem, Maticom Obretanom in Sandijem Ćoralićem. A kot poudarja Peter Stočko, z okrepitvami še niso zaključili, saj še pričakujejo vsaj eno ali dve okrepitvi.

»Prvo tekmo igramo doma, želimo si čim večji obisk na tribuni in seveda, da tri točke ostanejo doma,« pred uvodnim srečanjem poudarja Peter Stočko.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Goričani podaljšali z napadalcem

Po tem, ko se pri Gorici pospešeno pripravljajo na povratek med slovensko elito, so se zač…