Na mestnem stadionu Ob jezeru v Velenju smo spremljali obračun devete in desete ekipe Prve lige Telekom Slovnije v pretekli sezoni, Triglava Kranja ter Rudarja Velenja. Moštvi sta se tudi pred srečanjem na igrišču Rudarja nahajali na devetem ter desetem mestu prvenstvene lestvice v 2. SNL. Za razliko od lanske sezone so v letošnji Knapi nekoliko uspešnejši od Orlov, zaenkrat so v prvenstvu zbrali točko več.


Zadnji obračun sobotnega dogajanja v Drugi ligi je ponudil pestro dogajanje. Glavni dogodek prvega polčasa je bil zadetek Harisa Kadrića v 18. minuti. 20-letnik je izkoristil lepo podajo Gašperja Udoviča ter zatresel mrežo moštva iz svojega rodnega kraja. Kadrić je kot posojen nogometaš Olimpije v dresu Rudarja zbral 7 nastopov v prvoligaški konkurenci. Prva polovica obračuna je ponudila še kar nekaj zanimivega dogajanja, na obeh stranih so se tresle vratnice in prečke, a moštvi sta na odmor odšli z izidom 1:0.

Glavni strateg Velenjčanov Almir Sulejmanović je po dveh menjavah v svoji enajsterici posegel že ob polčasu. Tista odločilna mu je uspela v 66. minuti, ko je Nejca Pušnika zamenjal Žiga Ovsenek. Le-ta je tri minute kasneje s svojim prvim zadetkom v sezoni rezultat poravnal na 1:1. Do konca srečanja moštvi nista znali unovčiti priložnosti za zadetek, ki so se jim ponujale. Dvoboj se je tako končal z delitvijo točk.

 

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Florijan Ropert
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Zorko ni več trener novomeške Krke

Nogometni klub Krka je sporočil, da Rok Zorko ni več trener njihovega članskega moštva. Tr…