Tokratno sobotno popoldne je večina drugligašev namesto treninga odigrala pripravljalna srečanja.


Na deževnem Koroškem sta se na Prevaljah udarila Fužinar in Bravo. Na razmočenem igrišču so se boljše znašli Ljubljančani, ki so se veselili minimalne zmage z 1:2. Po dobre pol ure igre so povedli Ljubljančani, ko je zadel Mitja Križan. Tik pred odhodom na odmor je še enkrat udaril Mitja Križan, ki je natančno meril iz roba kazenskega prostora. Ravenčani so v končnici znižali rezultat po zadetku Gajiča, kar je bil tudi končni rezultat.

NK Fužinar Vzajemci : NK Bravo 1:2

Gajič 83`; Križan 29`, 43`

Nogometaši sežanskega Tabora so se danes udarili z tretjeligašem Brinje Grosuplje, kateri tekmuje v 3. SNL center in po jesenskem delu zaseda tretje mesto. Kraševci se v Grosupljem niso najboljše znašli, kar je privedlo tudi do poraza proti tretjeligašu. 

NK Brinje Grosuplje : NK CherryBox24 Tabor Sežana 1:0

Nogometaši Doba so se tokrat pomerili z Krškim. Pričakovano so se zmage veselili nogometaši Krškega, ki so Dob ugnali z 4:0.

NK Krško : NK Roltek Dob 4:0

Lendavčani so že v dopoldanskih urah igrali proti tretjeligašu Ljutomeru in pričakovano vknjižili visoko zmago, saj so Prleke odpravili z teniških 6:1. Najbolj razpoložen Lendavčan je bil Alen Ploj, ki je mrežo Ljutomera zatresel kar štirikrat, po enkrat sta zadela Paku in Bizjak.

NK Nafta 1903 : NK Ljutomer 6:1

Ploj 4x, Paku, Bizjak

Beltinčani so moči merili z prvoligašem Aluminijem in v Kidričevem so žuti pričakovano klonili. Kidričani so z tremi zadetki v mreži Beltinčanov prišlo do zanesljive zmage.

NK Aluminij : ND Beltinci 3:0

Nogometaši Rogaške so tokrat moči merili z tretjeligšem Dravinjo v Slovenskih Konjicah. Konjičani so presenetljivo zanesljivo ugnali Slatinčane z 4:2.

ND Dravinja : NK Rogaška 4:2

Grošič, Kovačević

Nogometaši ptujske Drave so danes igrali proti nižjeligašu NK Dobrovcam in zabeležili pričakovano zmago. Ptujčani so kar šestkrat zatresli mrežo nasprotnikov. Že v svoji uvodni preizkušnji se je med strelce vpisal novinec Nemanja Ivanov.

NK Drava Dakinda Ptuj : Dobrovce 6:0

Goljat, Ivanov, 2x Rogina, 2x Dedič

Nogometaši Brd so danes igrali pripravljano srečanje proti tretjeligašu NK Žirem.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Boj za obstanek v Krškem, Goričani gostujejo v Velenju

Sobotne štiri tekme bodo zadnje v letošnji drugoligaški sezoni. To je prva sezona po tisti…