V današnji povratni tekmi kvalifikacij za vstop v 2. SNL sta se na Bledu pomerila domači Bled in Dravograd. Po tem ko se je sredina uvodna tekma končala z zmago Korošcev z 2:1, so se napredovanja po današnjem remiju brez zadetkov veselili nogometaši Dravograda.


Bled; gledalcev: 400

Sodniki: Mihael Antić, Goran Mikača, Dejan Švarc

NK Bled Hirter : Dravograd 0:0 (0:0) 1:2*skupni rezultat

Več sledi.

NK Bled Hirter: Halilović, Varl, Djukić, Fermišek, Udrih, Remšakr, Čamdžić, Stanko, Grašič (22` Cankar (67` Melnjak)), Grilc, Križaj (77` Gaberšček)

Dravograd: Kanduč, Smrtnik (22` Rogina), Krajnc, Gluhovič, Kogelnik, Ferenčak, Stefanović, Adomako, Vrabič, Rožej, Pečnik

Po prvem dvoboju so se v boljšem položaju znašli Korošci, ki so doma slavili z 2:1 in jim je za napredovanje zadostoval remi. V Športnem parku Bledec se je zbralo številno občinstvo, tako domačih, kot tudi gostujočih podpornikov svojega kluba. V prvem polčasu sta bila nasprotnika precej izenačena, pravih priložnosti za dosego zadetkov si moštvi nista priigrali. Vratarja sta posredovala predvsem ob poizkusih od daleč, a sta bila venomer na pravem mestu. V nadaljevanju so Gorenjci krenili po zmago, vendar nasprotnik znova ni dovolil pravih priložnosti Blejcem. Gostje so poizkušali predvsem s hitrimi protinapadi in imeli svoje priložnosti, vendar ob zaključkih niso bili zbrani. Tik pred iztekom rednega igralnega časa bi lahko domači povedli, v kazenskem prostoru gostov je do žoge prišel kapetan Bleda Ladislav Stanko, a je žoga tudi tokrat zletela nad vrati Dravograda. V sodnikovem dodatku so domači vse sile usmerili v napad, kamor se je vključeval tudi vratar, Dravograd je vse napade uspešno zaustavil in ob koncu srečanja slavil napredovanje v 2 SNL.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kdo bo naslednjo sezono igral v prvi ligi?

Medtem, ko je večina slovenskih nogometnih klubov pred dnevi že zaključila sezono, je pred…