Ptujska Drava je letošnjo sezono začela z visokimi cilji. Z novimi, italijanskimi lastniki so odkrito krenili v boj za napredovanje v prvo ligo, kjer so nazadnje nastopali pred desetimi leti. Toda zgodba se ni začela po njihovih željah, saj so v prvih petih tekmah od možnih 15-ih točk osvojili zgolj tri! Nahajajo se na skromnem 14. mestu in so točkovno poravnani prav z današnjim nasprotnikom, nogometaši iz Šmartnega ob Paki, ki so na 15. in z Brdi, ki so na zadnjem, 16. mestu.


Po dramatičnem porazu v prešnjem krogu, ko so proti Biljam, po vodstvu z 1:2, kapitulirali v 93. minuti, si želijo na današnji tekmi povrniti izgubljeno samozavest in okrepiti svoj točkovni izplen. Vendar imajo svoje cilje in želje tudi v taboru gostov, ki so v prejšnjem krogu tekmovanja prav tako razočarali. Pred svojimi gledalci so izgubili proti takrat edinemu moštvu brez točk, Brdom, ki so sredi Savinjske doline slavili z 1:3.

Tekma, ki se bo zaradi urejanja travnate površine na Ptuju odigrala v Zavrču, se začne ob 16. uri, glavni sodnik na tekmi pa bo Aleksandar Matković.

 

 

 

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Rok R.
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Zorko ni več trener novomeške Krke

Nogometni klub Krka je sporočil, da Rok Zorko ni več trener njihovega članskega moštva. Tr…